Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ şi Adela Popescu vorbesc în revista The One despre cum reuşesc să arate bine

Vedetele de televiziune Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ şi Adela Popescu vorbesc în revista The One despre sportul care le ajută să se menţină în formă: yoga.

357 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ şi Adela Popescu vorbesc în revista The One despre cum reuşesc să arate bine

Iulia Vântur, Raluca Lăzăruţ şi Adela Popescu vorbesc în revista The One despre cum reuşesc să arate bine

Iulia Vântur spune că a descoperit yoga în urmă cu aproximativ 6 ani, din curiozitate, scrie The One.

"La acea vreme, yoga încă era privită cu reticenţă. M-am documentat înainte, am discutat cu oameni care practicau yoga şi, împreună cu o prietenă, am experimentat prima mea şedinţă. Recunosc, am mers acolo doar din curiozitate. Mi-a plăcut foarte mult, m-am simţit bine după prima oră. Iniţial, eram încântată de efortul fizic depus, nici nu-mi închipuiam că va fi atât de solicitant fizic. După «pregătirea fizică», am experimentat «respiraţia conştientă», întregul ei proces şi bucuria de a fi observator", spune Iulia Vântur.

Ea spune că după fiecare oră de yoga se simte uşoară, liniştită, într-o stare de pace, bucurie, echilibru şi acceptare a tot ce este în jur. "La orele de yoga eşti tu cu tine, te explorezi. Yoga, meditaţia sunt asemeni unei călătorii în interiorul tău, pe harta simţurilor şi simţirilor. Niciodată nu ştii ce destinaţie nouă descoperi", mai spune Iulia Vântur.

La rândul său Raluca Lăzăruţ spune că în urmă cu 8 ani a experimentat prima oră de yoga. "Însă am încetat să mai fac după aproape şase luni, pentru că instructorul cu care am început s-a mutat în California. Am redescoperit-o acum 3 ani şi de atunci îmi place să o combin cu celelalte tipuri de mişcare pe care le fac. Termenul «yoga» înseamnă «uniune» în sanscrită, asta şi mi se pare că e de fapt, uniunea dintre minte, trup şi spirit. Aş recomanda-o în primul rând pentru o stare interioară de bine, pe care o ai după yoga. În al doilea rând, pentru o respiraţie mai sănătoasă, sunt tipuri de exerciţii care se concentrează pe modul corect de utilizare la capacitate maximă a plămânilor sau care ajută la curăţarea căilor respiratorii", spune Raluca Lăzăruţ.

Pe de altă parte, Adela Popescu spune că a făcut prima dată yoga în urmă cu doi ani la o oră de grup. "Am întâlnit o profesoară care mi-a plăcut foarte mult şi alături de ea am continuat să fac yoga în mod regulat de atunci. După fiecare curs, adorm la momentul de relaxare, iar ea îmi spune că e un semn foarte bun, căci reuşesc să mă relaxez (...) Recomand yoga pentru reglarea respiraţiei care este foarte importantă pentru dezvoltarea echilibrului, mobilităţii şi pentru a te menţine în formă", spune Adela Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici