Jason Statham va juca în "Fast and Furious 7"

Actorul britanic Jason Statham va juca în cea de-a şaptea parte a francizei de succes "Fast and Furious", regizată de James Wan şi care va fi lansată pe marile ecrane nord-americane pe 11 iulie 2014.

655 afișări
Imaginea articolului Jason Statham va juca în "Fast and Furious 7"

Jason Statham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul filmului "Parker" se va alătura protagoniştilor seriei Vin Diesel şi Paul Walker. În film va mai juca Michelle Rodriguez, informează contactmusic.com.

Având în vedere data de lansare care a fost aleasă pentru "Fast & Furious 7", acest film de acţiune va concura în box office-ul nord-american cu o altă peliculă mult aşteptată, "X-Men: Days of Future Past", care va ajunge în cinematografe o săptămână mai târziu.

Vin Diesel, care este şi producător al francizei "Fast & Furious", le-a oferit fanilor câteva informaţii în exclusivitate despre noul film din această serie: "Următorul (film) va fi probabil cel mai mare dintre toate".

James Wan este cineastul care a fost ales să regizeze "Fast & Furious 7", preluând astfel această franciză de la Justin Lin, care a regizat al şaselea film din serie.

Filmul "Fast & Furious 6" va fi lansat pe 24 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici