Jean-Claude Van Damme a avut o ieşire nervoasă în timpul unui interviu acordat presei australiene - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu artista Kylie Minogue, informează contactmusic.com.

3323 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Van Damme a avut o ieşire nervoasă  în timpul unui interviu acordat presei australiene - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut o ieşire nervoasă în timpul unui interviu acordat presei australiene (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Jean-Claude Van Damme a avut o ieşire nervoasă în timpul unui interviu acordat pentru un post de televiziune australian.

În vârstă de 55 de ani, vedeta filmelor de acţiune a fost intervievată prin satelit, joi dimineaţă, când a fost deranjat de întrebări.

Una dintre întrebări a fost chiar despre aventura pe care actorul ar fi avut-o cu artista Kylie Minogue, iar asta l-a scos din minţi pe Van Damme.

Acesta a spus: ''Da, îmi place Kylie, îmi place toată lumea! Aş putea, vă rog, să vin în Australia şi să vorbesc cu voi? Îmi pare rău băieţi, nu mai pot face acest lucru. Tu vorbeşti cu un tip care e foarte dur, ştii? Lasă-mă să vorbesc! Este bine pentru oameni... Pot auzi asta. Lasă-mă să vorbesc, te rog! Aceste întrebări pe care mi le puneţi, sunt aceleaşi întrebări pe care mi le-a pus presa, în ultimii 25 de ani. <<Kylie? Cum e antrenamentul? Cum e asta ? Cum e aia?>> Aşa că, voi veni în Australia pentru a face ceva, poate puţin mai diferit cu publicul."

''Am 55 de ani. Deci, nu mai 35, sau 25 de ani. Am 55 de ani! Aşa că am o viziune diferită asupra vieţii şi vom vorbi despre acest lucru în Australia. Dar interviurile cu mine pe care le daţi acum la televizor sunt foarte plictisitoare! Iar asta pentru că întrebările sunt plictisitoare! Este dificil pentru mine să răspund la aşa întrebări, aşa că încep să transpir. Nu mă simt bine, pentru că atunci sunt foarte... Sunt plictisitoare! Urmatoarea intrebare? Ai ceva interesant să mă întrebi?'', a răbufnit actorul.

Jean-Claude, care se afla în Bangkok când a avut loc interviul , a pretins apoi că trebuie să meargă la toaletă, dar de fapt, a smuls microfonul şi a plecat.

Cu toate acestea, actorul încă a mai fost auzit spunând: ''Ce naiba se întâmplă cu Australia? Ce naiba se întâmplă? Nu pot face asta. Sunt prea natural! Puteţi să luaţi chestiile astea de aici. Ce este asta?''

 

Actorul acorda un interviu menit să promoveze un turneu de conferinţe, pe care îl va susţine în Australia.

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 55 de ani, a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului.

Supranumit "pachetul de muşchi din Bruxelles", Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marţiale - kickbox şi karate - şi a luat lecţii de balet. Starul belgian a avut parte însă şi de câteva eşecuri de box office la începutul anilor 2000, însă a revenit în actualitate cu pelicula apreciată de critici "JCVD" din 2008, în care a jucat o versiune fictivă a propriei persoane.

Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ în "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de acţiune în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.

Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii: Kristopher, Bianca şi Nicholas.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici