Jean-Claude Van Damme şi soţia sa au anulat procedura de divorţ

Actorul Jean-Claude Van Damme şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au anulat procedura de divorţ iniţiată în luna martie, după ce au decis să încerce să-şi rezolve problemele de dragul celor doi copii ai lor, informează contactmusic.com.

1175 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Van Damme şi soţia sa au anulat procedura de divorţ

Jean-Claude Van Damme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gladys Portugues a fost cea care a depus actele prin care solicita divorţul de soţul său, în martie, la o instanţă din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile".

De atunci, însă, aceasta s-a răzgândit, potrivit lui Van Damme.

Întrebat despre procedura de divorţ, artistul belgian a sugerat că el şi soţia sa încearcă să îşi rezolve problemele de dragul celor doi copii ai lor.

"Familia JCVD este puternică, copiii sunt puternici, soţia este puternică", a declarat Van Damme pentru site-ul de ştiri mondene tmz.com.

"Ştiţi, sunt atât de multe divorţuri în lume şi este foarte rău pentru copii, aceasta este problema. Cuplurile trebuie să se străduiască să-şi rezolve problemele, indiferent de ceea ce trebuie să facă. Am mai trecut prin divorţ, nu este amuzant. Dacă oamenii pot rămâne împreună, ca în vremurile bune... recompensa nu se va lăsa aşteptată", a mai spus actorul.

Van Damme a cunoscut-o pe actriţa şi fosta culturistă Gladys Portugues când aveau amândoi puţin peste 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys Portugues după ce s-a lansat în cinematografie şi a devenit cunoscut la Hollywood. Cei doi au divorţat în 1992, dar s-au recăsătorit în 1999 şi au împreună doi copii, care sunt în prezent adulţi.

Specialistul belgian în arte marţiale Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 54 de ani, a avut câteva roluri mici înainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sângeros". "Kickboxing", o altă incursiune a lui Van Damme în lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat şi el de succes, iar o scurtă apariţie în "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al său de până în prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" şi "Timecop" sunt alte două succese de casă ale actorului.

Supranumit "pachetul de muşchi din Bruxelles", Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marţiale - kickbox şi karate - şi a luat lecţii de balet. Starul belgian a avut parte însă şi de câteva eşecuri de box office la începutul anilor 2000, însă a revenit în actualitate cu pelicula apreciată de critici "JCVD" din 2008, în care a jucat o versiune fictivă a propriei persoane.

Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ în "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de acţiune în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.

Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii: Kristopher, Bianca şi Nicholas.

Van Damme a mai fost căsătorit cu Maria Rodriguez (între 1980 - 1984), cu Cynthia Derderian (1985 - 1986) şi cu Darcy LaPier (1994 - 1997). Cu Darcy LaPier, Van Damme are şi un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici