Jim Carrey a fost dat în judecată pentru uciderea din culpă a fostei iubite, care s-a sinucis

Soţul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat în judecată pe actor luni, acuzându-l că i-a furniza ilegal Cathrionei White medicamente care se eliberează doar cu prescripţie medicală, astfel fiind vinovat pentru moartea ei, relatează Reuters.

3259 afișări
Imaginea articolului Jim Carrey a fost dat în judecată pentru uciderea din culpă a fostei iubite, care s-a sinucis

Jim Carrey a fost dat în judecată pentru uciderea din culpă a fostei iubite, care s-a sinucis

Procesul intentat de fostul soţ al lui White, Mark Burton, la Curtea Superioară din Los Angeles, îl acuză pe Carrey, în vârstă de 54 de ani, "că a folosit averea lui imensă şi statutul de celebritate pentru a obţine în mod ilegal şi a distribui substanţe ce provoacă dependenţă şi, care s-au dovedit, în acest caz, letale, substanţe care trebuie eliberate sub control medical."

Cathriona White, în vârstă de 30 de ani, artistă de makeup de origine irlandeză, a fost găsit moartă în apartamentul ei din Los Angeles, în septembrie 2015, după o aparentă sinucidere.

Carey, a spus, de asemenea, în declaraţie: "Nu voi tolera această încercare crudă de a ne exploata pe mine şi pe femeia pe care am iubit-o. Necazurile lui Cat s-au născut cu mult timp înainte să o fi cunoscut, iar sfârşitul ei tragic a fost dincolo de posibilitatea controlului altcuiva. Eu ​​chiar sper că într-o bună zi, oamenii vor nu mai încerca să profite de pe urma acestei tragedii şi să o lase să se odihnească în pace. "

Site-ul de ştiri despre celebrităţi TMZ a raportat la momentul morţii lui White că ea şi Carrey au avut o poveste de dragoste cu despărţiri şi împăcări succesive, care s-a terminat cu o săptămână înainte de moartea ei. În documentele procesului intentat de Burton se precizează că White a fost "într-o relaţie de tip sexual cu Carrey", la momentul morţii ei.

Carrey a numit-o pe White "Cathriona mea cea dulce", într-o declaraţie emisă după moartea ei, adăugând "A fost cu adevărat o foarte blândă şi delicată floare irlandeză, prea sensibilă pentru acest pământ."

În actele procesului său, Burton a pretins că Carrey a obţinut medicamentele ce se eliberează cu prescripţie medicală Percocet, Ambien si Propranololul sub numele de "Arthur Regele" şi i le-a dat lui White, chiar dacă ştia că era "predispusă la depresie" şi că "a încercat anterior să-şi ia viaţa".

De asemenea, Burton, care pretinde un proces cu juriu, a declarat că Jim Carrey a făcut "un efort de a acoperi comportamentul şi complicitatea la moartea ei", spunând că White se poate să fi luat medicamentele de la el fără ştirea sa.

El a adăugat că actorul nu a acţionat potrivit prin oferta sa de a plăti pentru cheltuielile de înmormântare pentru White, în ciuda "eforturilor considerabile de a face publică presupusa sa generozitate care se referea la moartea lui White."

Carrey, star de comedii slapstick, printre care "Dumb and Dumber", "Ace Ventura: Pet Detective" şi "Bruce Almighty", a încheiat o relaţie de cinci ani cu actriţa Jenny McCarthy în 2010. Actorul a fost căsătorit de două ori anterior, iar mariajele s-au încheiat prin divorţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici