Johnny Depp s-a mutat din nou în SUA ca să nu plătească impozite în Franţa

Actorul american Johnny Depp s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, deoarece nu a dorit să devină rezident permanent în Franţa şi să plătească impozite în această ţară.

671 afișări
Imaginea articolului Johnny Depp s-a mutat din nou în SUA ca să nu plătească impozite în Franţa

Johnny Depp s-a mutat din nou în SUA ca să nu plătească impozite în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american şi partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, au luat, în anii 1990, decizia de a locui şi a-şi creşte copiii în Franţa, pentru a se afla cât mai departe de Hollywood, informează contactmusic.com.

Recent, însă, Johnny Depp s-a mutat cu familia lui în Statele Unite ale Americii, după ce oficialităţile franceze i-au cerut să devină rezident permanent, iar starul s-a temut că va fi obligat să plătească impozite în ambele ţări.

"Ei bine, m-am întors (în Statele Unite, n.r.). Am plecat pentru că Franţa voia o parte din mine. Voiau ca eu să devin rezident permanent. Voiau ca eu să am statutul de rezident permanent, iar acesta schimbă totul. De fapt, voiau doar bani. Nu sunt pregătit pentru a renunţa la cetăţenia mea americană", a declarat Johnny Depp pentru publicaţia britanică The Guardian.

Potrivit actorului, dacă va petrece în Franţa mai mult de 183 de zile într-un an, el va fi obligat să plătească impozite atât în această ţară, cât şi în Statele Unite.

Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici