Justin Bieber, cel mai bogat adolescent de la Hollywood. Cine se află pe următoarele locuri?

Cântăreţul canadian Justin Bieber ocupă prima poziţie pe lista celor mai bogaţi adolescenţi de la Hollywood, alcătuită în fiecare an de editorii revistei People.

941 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, cel mai bogat adolescent de la Hollywood. Cine se află pe următoarele locuri?

Justin Bieber, în fruntea listei celor mai bogaţi adolescenţi de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul canadian, un veritabil "idol" pentru adolescenţii nord-americani, a obţinut în 2010 venituri de 53 de milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Artistul canadian se bucură de un succes fulminant de când s-a lansat, în anul 2009, iar averea lui nu a încetat să crească de atunci. Potrivit revistei People, tânărul cântăreţ ocupă prima poziţie pe această listă graţie veniturilor aduse de filmul 3D "Never Say Never" - care prezintă concertele sale -, de linia lui de parfumuri şi de vânzările discurilor sale.

Miley Cyrus, starul din serialul "Hannah Montana", ocupă poziţia a doua în acest clasament, cu venituri de 48 de milioane de dolari, obţinute în urma concertelor incluse în recentul ei turneu mondial.

Nick Jonas, membru al trupei The Jonas Brothers şi fostul iubit al cântăreţei Miley Cyrus, se află pe locul al treilea, cu venituri de 12,5 milioane de dolari.

Pe poziţiile următoare se situează copiii cuplului Will Smith-Jada Pinket Smith, Jaden şi Willow, care au încasat fiecare circa 9 milioane de dolari în 2010. Ei sunt urmaţi de Taylor Lautner, unul dintre starurile din franciza "Amurg/ Twilight", cu 8,5 milioane de dolari, şi de Selena Gomez, cu 5,5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici