Kate Moss a cheltuit 1 milion de lire sterline pentru sala de sport de acasă

Top modelul britanic Kate Moss a cheltuit un milion de lire sterline pentru a-şi amenaja o sală de sport în reşedinţa ei din Londra, informează contactmusic.com.

19 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a cheltuit 1 milion de lire sterline pentru sala de sport de acasă

Kate Moss a cheltuit 1 milion de lire sterline pentru sala de sport de acasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Moss, celebră pentru pasiunea ei pentru petreceri, pare să fie decisă să adopte un stil de viaţă mult mai sănătos în 2011 şi a dorit să îşi amenajeze propria sală de fitness în reşedinţa ei din Highgate, un cartier de lux din nordul Londrei.

"A discutat deja cu un arhitect şi un designer despre cum să îşi folosească spaţiul de care dispune pentru a avea o sală de sport în propria ei casă. E încântată de ideea că va putea să facă sport la ea acasă. Kate îşi doreşte cu disperare un echilibru în viaţa ei şi vrea să fie sănătoasă şi într-o formă fizică foarte bună", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Star.

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, doreşte să facă sport împreună cu partenerul ei de viaţă Jamie Hince, solistul trupei rock The Kills, iar noua ei pasiune pentru fitness se pare că i-a fost inspirată de buna ei prietenă, Sadie Frost.

Kate Moss şi Jamie Hince intenţionează să se mute în noua reşedinţă la sfârşitul lunii viitoare.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici