Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează a 60-a aniversare a revistei Playboy

Top-modelul britanic Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează cea de-a 60-a aniversare a revistei Playboy.

404 afișări
Imaginea articolului Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează a 60-a aniversare a revistei Playboy

Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează a 60-a aniversare a revistei Playboy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia începuse să circule în presa internaţională încă din luna iunie, însă ea a fost confirmată abia miercuri, informează huffingtonpost.com.

Pictorialul nud va marca totodată cea de-a 40-a aniversare a celebrului top-model britanic.

"Playboy este un brand global uriaş", a declarat Jimmy Jellinek, directorul editorial al revistei Playboy, pentru Los Angeles Times.

"Ai nevoie de o vedetă mondială pentru a celebra acest lucru. Este vorba despre imaginea Burberry, despre cel mai mare supermodel din lume, pentru coperta Playboy. Ea este partenerul perfect pentru noi pentru a ne ajuta să ne relansăm în următorii 60 de ani. Totul a început cu Marilyn Monroe pe coperta Playboy în urmă cu 60 de ani. Era o legendă a epocii sale. Iar acum, o avem pe Kate Moss!", a adăugat el.

Coperta cu modelul britanic, despre care se zvoneşte că ar fi fost deja realizată, va apărea în numărul ianuarie-februarie al revistei Playboy.

Kate Moss a pozat pentru ultima dată nud într-o campanie a brandului de produse pentru bronzat St. Tropez.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici