Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise

Actriţa Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu fostul soţ, Tom Cruise, pentru că vrea ca fetiţa lor să îi aibă alături pe amândoi.

366 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise

Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu Tom Cruise (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise după şase ani de căsnicie, vrea ca fiica ei, Suri, în vârstă de şase ani, să se bucure de această vacanţă împreună cu ambii părinţi. Astfel, cei trei vor petrece această sărbătoare în staţiunea Telluride din statul american Colorado, informează contactmusic.com.

"Tom şi Katie sunt hotărâţi să-i arate lui Suri că încă sunt prieteni şi părinţi devotaţi", a declarat o sursă pentru OK! Magazine, care a adăugat că Sărbătoarea Recunoştinţei - marcată în a patra joi a lunii noiembrie - este foarte importantă pentru ambii actori.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de patru luni, întrucât lucrează la un nou proiect la Londra.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Katie Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, a filmat anul trecut o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici