Keira Knightley, desemnată cea mai elegantă vedetă însărcinată

Actriţa Keira Knightley a fost desemnată cea mai elegantă vedetă însărcinată, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, surclasând-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de lăudată de obicei pentru ţinutele purtate în perioada sarcinii, informează dailymail.co.uk.

648 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley, desemnată cea mai elegantă vedetă însărcinată

Keira Knightley (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Una dintre participantele la acest sondaj, realizat de site-ul my1styears.com, a comentat că actriţa, în vârstă de 29 de ani, este "invidia femeilor însărcinate din toată lumea". Actriţa, nominalizată la Oscar anul acesta pentru rolul din filmul "The Imitation Game. Jocul codurilor", este căsătorită cu muzicianul James Righton, membru al trupei Klaxons, iar cuplul aşteaptă primul lor copil.

Keira, care a primit un sfert dintre voturile participantelor la acest sondaj, a purtat numeroase ţinute elegante de designer la galele cinematografice din acest sezon, unde cel mai recent film în care joacă, "The Imitation Game", s-a numărat printre favoriţi. Una dintre cele mai apreciate ţinute a fost rochia Chanel pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Globul de Aur 2015, iar toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce va purta la gala Academiei americane, care va avea loc pe 22 februarie.

Pe poziţia a doua în acest top al celor mai elegante vedete însărcinate s-a clasat ducesa de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, soţia prinţului William al Marii Britanii, care, în prezent, aşteaptă cel de-al doilea său copil. Catherine a primit 20% din voturile celor 600 de participante la acest sondaj.

Ducesa urmează să nască în aprilie şi a participat, în ultimele luni, la numeroase evenimente publice, unde a afişat ţinute foarte elegante. Ca şi în timpul primei sale sarcini, cu prinţul George, ducesa a preferat brandul dedicat Seraphine.

Una dintre participantele la acest sondaj a spus că ducesa este "elegantă şi face ca perioada sarcinii să pară una uşoară".

Locul al treilea în acest top, cu 14% dintre voturi, a fost ocupat de vedeta serialului britanic "EastEnders" Jacqueline Jossa, în vârstă de 22 de ani, care este însărcinată cu primul ei copil. Actriţa are o relaţie cu vedeta de televiziune Daniel Osborne.

Topul este completat de cântăreaţa Frankie Bridge, soţia fotbalistului Wayne Bridge, modelul Abbey Clancy, partenera de viaţă a fotbalistului Peter Crouch, Sophie Hunter, logodnica actorului Benedict Cumberbatch, cântăreaţa şi prezentatoarea de televiziune Una Foden, soţia jucătorului de rugby Ben Foden, actriţa Zooey Deschanel, actriţa Isla Fisher, care este căsătorită cu actorul Sacha Baron Cohen, şi actriţa Helen Flanagan, partenera de viaţă a fotbalistului Scott Sinclair.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici