"Kim Kardashian a Chinei" s-a căsătorit într-o ceremonie extravagantă, cu 2.000 de invitaţi - VIDEO

Actriţa, cântăreaţa şi modelul Angelababy, supranumită "Kim Kardashian a Chinei", s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul Huang Xiaoming, într-o ceremonie extravagantă, cu aproximativ 2.000 de invitaţi, care a fost transmisă în direct pe internet şi a costat peste 27 de milioane de euro.

3532 afișări
Imaginea articolului "Kim Kardashian a Chinei" s-a căsătorit într-o ceremonie extravagantă, cu 2.000 de invitaţi - VIDEO

"Kim Kardashian a Chinei" s-a căsătorit într-o ceremonie extravagantă, cu 2.000 de invitaţi (Imagine: Hepta)

Angelababy, în vârstă de 26 de ani, a strălucit la somptuoasa sa nuntă cu unul dintre principalii actori din China, Huang Xiaoming, care a avut loc săptămâna trecută, la Shanghai, purtând o rochie creată pe parcursul a cinci luni de casa Dior, potrivit dailymail.co.uk.

La această rochie de mireasă realizată din sute de metri de satin, organza şi tul, Angelababy a asortat un inel cu un enorm diamant de şase carate creat de casa Chaumet, al cărui preţ este estimat la peste 1,3 milioane de euro.

Totodată, cei aproximativ 2.000 de invitaţi la această ceremonie s-au putut bucura de un tort de peste 3 metri înălţime, în timp ce mii de trandafiri au împodobit Shanghai Exhibition Center, care a găzduit nunta. Costurile întregii ceremonii sunt estimate la peste 27 de milioane de euro, de peste două ori mai mult decât nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, care a avut loc anul trecut, la Florenţa.

Înainte de această ceremonie, care a fost transmisă în direct pe internet, mireasa şi mirele au realizat câteva portrete în Paris, care au fost afişate în centrul care a găzduit nunta. Cuplul s-ar fi căsătorit religios într-o ceremonie privată, care ar fi avut loc în urmă cu cinci luni.

Angelababy şi-a început cariera ca model la vârsta de 14 ani şi, în prezent, este considerată una dintre cele mai mari celebrităţi din Asia.

Soţul ei, Huang Xiaoming, este unul dintre cei mai importanţi actori din China, având venituri anuale estimate la peste 9,5 milioane de euro. La rândul său, Angelababy are venituri anuale de 5,4 milioane de euro.

Angelababy are doar 3,5 milioane de persoane care o urmăresc pe platforma Instagram, comparativ cu Kim Kardashian, care are peste 49 de milioane de fani. Însă, pe versiunea chineză a Twitter, Angelababy are 58 de milioane de fani.

În ultima perioadă, actriţa chineză a fost în centrul unui scandal relatat de presa internaţională, după ce a cerut să fie supusă unei proceduri de examinare facială pentru a demonstra că nu a suportat intervenţii chirurgicale de corectare a trăsăturilor feţei sale. Ea a dat în judecată un centru medical din Beijing pentru defăimare, după ce acest spital a pretins, într-un mesaj publicat pe blogul instituţiei, că actriţa ar fi suportat o astfel de intervenţie chirurgicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici