Kim Kardashian s-a căsătorit cu Kris Humphries - VIDEO

Starleta Kim Kardashian s-a căsătorit, sâmbătă, cu Kris Humphries, vedetă a baschetului american, la petrecerea de nuntă fiiind invitate celebrităţi precum Eva Longoria, Lindsay Lohan şi Avril Lavigne.

4452 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian s-a căsătorit cu Kris Humphries - VIDEO

Kim Kardashian s-a căsătorit cu Kris Humphries (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Rochia de mireasă a lui Kim Kardashian, în vârstă de 30 de ani, a fost semnată de designerul Vera Wang, pantofii au fost creaţi de Giuseppe Zanotti, iar verighetele au fost realizate de Lorraine Schwartz, informează dailymail.co.uk.

La rândul său, mirele, în vârstă de 26 de ani, a purtat un frac alb semnat Ermenegildo Zegna.

Domnişoarele de onoare, Kendall şi Kylie Jenner - surorile lui Kim Kardashian - şi Kaela - sora lui Kris Humphries -, au avut ţinute inspirate de rochia purtată de Pippa Middleton la nunta surorii ei, Kate Middleton, cu prinţul William al Marii Britanii.

Video Stirileprotv.ro

La petrecerea de nuntă, care a avut 440 de invitaţi, au luat parte şi surorile lui Kim Kardashian, Kourtney, în vârstă de 32 de ani, şi Khloe, de 27 de ani, dar şi vedete precum Demi Lovato, Babyface, Vera Wang, Mario Lopez, Mark Ballas, Ciara, Carmelo Anthony, Eduardo Cruz, Ryan Seacrest, Melanie Brown, Serena Williams şi Kathie Lee Gifford.

Drepturile exclusive asupra imaginilor de la nuntă au fost achiziţionate de revista People, pentru 1,5 milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici