Kim Kardashian şi fiica ei, North West, implicate într-un accident de automobil

Patru membri ai familiei Kardashian, printre care vedeta de televiziune Kim Kardashian şi fiica ei, North West, au fost implicaţi într-un accident de automobil în statul american Montana, niciunul dintre pasageri nefiind rănit.

278 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian şi fiica ei, North West, implicate într-un accident de automobil

Kim Kardashian şi fiica ei, North West, implicate într-un accident de automobil (Imagine: Hepta)

Astfel, în maşina implicată în accident se aflau Kim, Khloe, Kylie şi North West, cele patru nefiind rănite în urma accidentului, care este similar cu alte incidente care au avut loc în această săptămână din cauza drumurilor cu polei din statul american Montana. Potrivit TMZ, familia era calmă în momentul în care poliţia a sosit la faţa locului, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului citat, Khloe conducea o maşină marca Yukon GMC, care a derapat şi intrat pe banda opusă de circulaţie, ajungând într-un şanţ. În automobil se mai aflau Kim, North West şi Kylie. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă în Bozeman, Montana.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici