"Labirintul: Evadarea" a debutat pe primul loc în box office-ul nord american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul SF "Labirintul: Evadarea", în regia lui Wes Ball, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 32,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

2048 afișări
Imaginea articolului "Labirintul: Evadarea" a debutat pe primul loc în box office-ul nord american. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Labirintul: Evadarea" a debutat pe primul loc în box office-ul nord american. Ce filme urmează în top

Pelicula SF "Labirintul: Evadarea/ The Maze Runner" este regizată de Wes Ball şi îi are în distribuţie pe Ki Hong Lee, Dylan O'Brien, Blake Cooper şi Aml Ameen. Filmul spune povestea lui Thomas, interpretat de Dylan O'Brien, un tânăr care trăieşte într-o comunitate de băieţi, după ce memoria i-a fost ştearsă, dar, în curând, protagonistul îşi dă seamă că este captiv într-un labirint, iar, pentru a avea cea mai mică şansă de a evada, trebuie să îşi unească forţele cu ceilalţi prizonieri, potrivit boxofficemojo.com.

Locul al doilea a revenit unei alte pelicule nou intrate în cinema, "Umblând printre morminte/ A Walk Among the Tombstones", o dramă regizată de Scott Frank şi cu Liam Neeson în rol principal, care a obţinut 13,1 milioane de dolari încasări în cinematografele nord-americane, de vineri până duminică. Liam Neeson joacă în acest film rolul unui fost poliţist din New York, acum detectiv particular, care este angajat de un important traficant de droguri să afle cine şi de ce i-a ucis soţia.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia "This is Where I Leave You", care a obţinut, în primul weekend de difuzare în cinema, încasări de 11,86 de milioane de dolari. Filmul este regizat de Shawn Levy şi îi are în distribuţie pe Rose Byrne, Jason Bateman, Tina Fey şi Jane Fonda, care sunt protagoniştii poveştii mai multor fraţi ce trebuie să locuiască împreună timp de o săptămână, după moartea tatălui lor. Familia se reuneşte, în jurul mamei mult prea libertine, iar vizitele primite din partea foştilor iubiţi, posibililor soţi şi vechilor prieteni se adaugă stresului şi neplăcerilor deja prezente la reuniunea de familie forţată.

Locul al patrulea a fost ocupat de filmul "No Good Deed", cu încasări de 10,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula regizată de Sam Miller şi avându-i în distribuţie pe Idris Elba şi Taraji P. Henson, este un thriller despre un puşcăriaş instabil psihic care evadează şi terorizează o femeie şi pe cei doi copii ai acesteia.

Pe locul al cincilea s-a situat drama "Dolphin Tale 2", în regia lui Charles Martin Smith, cu Morgan Freeman şi Ashley Judd, care a obţinut încasări de 9 milioane de dolari. Filmul este o continuare a peliculei "Povestea delfinului" din 2011. O echipă de iubitori de animale încearcă să găsească o soluţie pentru ca un delfin să poată fi păstrat în cadrul unui centru dedicat faunei marine, după ce mama animalului moare, iar experţii spun că delfinul trebuie neapărat să aibă un companion.

Locul al şaselea i-a revenit filmului "Gardienii galaxiei" , cu încasări de 5,18 milioane de dolari. Lungmetrajul SF, în care abundă efectele speciale şi în care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper şi Vin Diesel, prezintă povestea unui aventurier care se aliază cu patru extratereştri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei", regizat de James Gunn şi distribuit pe plan internaţional de compania Walt Disney Pictures, a obţinut încasări totale de 313,66 milioane de dolari în cele opt săptămâni de difuzare.

Locul al şaptelea a fost ocupat de pelicula "Hai să fim poliţişti!/ Let's be cops", de Luke Greenfield. O comedie despre doi prieteni care ajung să fie confundaţi de mafia locală cu doi poliţişti adevăraţi, "Hai să fim poliţişti!" a avut încasări de 2,67 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Locul al optulea i-a revenit filmului "Ţestoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", cu încasări, de vineri până duminică, de 2,65 milioane de dolari. Filmul regizat de Jonathan Liebesman are încasări totale de 185 de milioane de dolari, în cele şapte săptămâni de la premieră. Readucându-le la viaţă într-un film live-action pe îndrăgitele ţestoase, personaje extrem de populare în anii '80, producătorul Michael Bay şi regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiinţaţi de criticii de specialitate, însă acest lucru nu a împiedicat lungmetrajul "Teenage Mutant Ninja Turtles" să debuteze pe primul loc în box office-ul nord-american, în urmă cu şapte săptămâni. Reuşita se explică prin faptul că spectatorii au luat cu asalt sălile de cinema pentru a vedea acest film - dovadă a faptului că, în ciuda vârstei sale, conceptul de "ţestoase ninja" a rămas vandabil până în zilele noastre. Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are în distribuţie pe actriţa Megan Fox şi prezintă felul în care a început povestea extraordinară a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo, Leonardo şi Michelangelo. Graţie acestui succes de box office, producătorii de la Hollywood au anunţat deja că noua peliculă va avea o continuare, ce va fi lansată pe 3 iunie 2016.

Pe locul al nouălea s-a clasat pelicula "The Drop", cu Tom Hardy, James Gandolfini şi Noomi Rapace în rolurile principale. Filmul regizat de Michaël R. Roskam a obţinut încasări de 2,05 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, weekendul trecut, şi un total de 7,69 de milioane de dolari în cele două săptămâni de difuzare. Acesta este ultimul film al regretatului actor James Gandolfini, care joacă rolul unui mafiot din New York implicat într-o reţea de spălare de bani.

Locul al zecelea în box office-ul nord-american a revenit filmului "Dacă aş rămâne/ If I Stay", cu încasări, în al cincilea weekend de proiecţii, de 1,83 de milioane de dolari. Regizat de R.J. Cutler şi avându-i în distribuţie pe Chloë Grace Moretz, Mireille Enos şi Jamie Blackley, filmul prezintă povestea unei tinere care suferă un accident de maşină din cauza căruia intră în comă, timp în care are o experienţă "în afara corpului" şi trebuie să decidă dacă va reveni la viaţa pe care o avea sau îşi va urma visul şi va schimba cursul lucrurilor radical.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici