Le recunoşti? Acum sunt două dintre cele mai puternice femei din lume - VIDEO, FOTO

Seara balului de liceu este una specială pentru fiecare adolescentă. Ţinutele alese de acestea pot fi însă demodate după aproape 30 de ani şi pot stârni amuzamentul publicului, mai ales dacă adolescentele de atunci sunt în prezent persoane extrem de importante.

17078 afișări
Imaginea articolului Le recunoşti? Acum sunt două dintre cele mai puternice femei din lume - VIDEO, FOTO

Le recunoşti? Acum sunt două dintre cele mai puternice femei din lume

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres şi-au arătat ţinutele de la balul de absolvire a liceului.

Iniţiativa de a arăta cele două poze a avut-o Ellen DeGeneres, în cadrul unui eveniment în care Michelle Obama le ţinea un discurs adolescentelor care sunt fiice ale unor soldaţi americani, informează Daily Mail.

Cele 300 de adolescente s-au amuzat teribil de dialogul pe care l-au avut prima doamnă a SUA şi Ellen DeGeneres.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Rochia lui Ellen a fost comparată cu o faţă de masă, aşa cum şi realizatoarea tv a glumit pe seama ţinutei ei. În schimb, Michelle Obama a recunoscut că nu ştie dacă şi-ar lăsa fetele să poarte o rochie cu o crăpătură atât de adâncă. La balul de la liceu, Michelle Obama a fost însoţită de David Upchurch.

Ellen DeGeneres a avut o surpriză şi mai mare pentru adolescentele prezente la eveniment. Ea le-a oferit câte un bon cadou în valoare de 250 de dolari pentru a-şi cumpăra rochia de bal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici