Legătura dintre Jay-Z, John Lennon şi Lorenzo Lamas: 7 soţi faimoşi care au luat numele nevestei după căsătorie - FOTO

Căsătoria poate reprezenta un motiv de dispută între soţi atunci când vine vorba de cine va lua numele de familie al celuilalt. Acest mic conflict este prezent şi în lumea vedetelor, însă şapte soţi celebri în toată lumea demonstrează că şi bărbaţii pot ceda adoptând numele de familie al soţiilor lor.

594 afișări
Imaginea articolului Legătura dintre Jay-Z, John Lennon şi Lorenzo Lamas: 7 soţi faimoşi care au luat numele nevestei după căsătorie - FOTO

7 soţi faimoşi care au preferat să ia numele nevestei după căsătorie (Imagine: Shutterstock)

Publicaţia americană Huffington Post prezintă  7 cazuri de cupluri de vedete în care soţii au renunţat la orgoliu şi au preluat numele de familie al soţiilor lor.

În aceste cazuri o contopire de nume pare a fi o soluţie agreată de ambele tabere. 

Jay-Z - celebrul rapper care şi-a schimbat numele 

Rapperul şi producătorul american Jay-Z, căsătorit cu artista Beyonce Knowles, a fost botezat Shawn Carter. După ce şi-a unit destinul cu Beyonce, acesta a preferat să îşi schimbe numele în Shawn Knowles-Carter. Potrivit publicaţiei Boston Globe cuplul a optat pentru această schimbare deoarece familia lui Beyonce nu are niciun fiu, iar Jay-Z a devenit astfel "băiatul familiei" Knwoles.  

John Lennon - relaţia cu Yoko Ono şi schimbarea de nume 

Celebrul artist John Lennon a preferat să ia numele soţiei sale alături de cel pe care îl avea înainte de căsătoria cu Yoko Ono. Acesta a spus că odată ce Yoko şi-a schimbat numele pentru el şi el şi-a schimbat numele pentru ea. Numele din certificatul de deces al lui Lennon a fost John Winston Ono Lennon. 

Lorenzo Lamas - actorul care a optat pentru terminaţia "Craig" 

Actorul Lorenzo Lamas nu a avut vreo problemă în a-şi schimba numele după căsătoria cu Shawna Craig în 2011. Momentan, numele legal al lui Lorenzo este Lamas-Craig. 

Jack White - familia şi cuplul din The White Stripes 

Formaţia The White Stripes este cunoscută în toată lumea pentru muzica sa. De cele mai multe ori fanii cred că Jack şi Meg, componenţii trupei, sunt de fapt fraţi. Cei doi au fost căsătoriţi din 1996, iar Jack a luat numele soţiei sale, anterior fiind numit Jack Gillis. Jack şi Meg au divorţat în anul 2000. 

Antonio Villaraigosa - o contopire autentică de nume 

Antonio Villaraigosa, primarul oraşului american Los Angeles, a făcut mult mai mult decât să ia numele soţiei. Acesta a luat numele său de familie, Villa, şi a reuşit să îl îmbine cu cel al soţiei, Raigosa. Rezultatul a fost numele actual al edilului - Villaraigosa. 

Jay Mohr - doi ani de aniversare şi o schimbare de nume

Actorul Jay Mohr i-a făcut soţiei sale un cadou neaşteptat la aniversarea a doi ani de căsnicie. Acesta şi-a adăugat numele partenerei sale, având în prezent în acte numele de Jon Ferguson Cox Mohr. 

Todd Fink - muzicianul cu nume prea greu de pronunţat 

Artistul Todd Fink, component al formaţiei The Faint, a ales să ia complet numele soţiei sale, schimbând Baechle cu Fink. El a povestit pentru Yahoo Voices că în perioada când a ales să facă schimbarea soţia sa urma să îşi lanseze cariera sa solo. Acesta a considerat că e mult mai uşor de pronunţat "Fink" în comparaţie cu "Baechle", aşa că a sfătuit-o pe aceasta să îşi păstreze numele dinainte de căsătorie. Cântăreţul a mers mai departe de atât şi a optat şi el pentru "Fink".  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici