Leonardo DiCaprio e din nou singur. Actorul s-a despărţit de Erin Heatherton

Actorul american Leonardo DiCaprio a făcut o schimbare majoră în viaţa sa. Recent actorul de la Holywood a suferit o modificare importantă pe plan personal.

489 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio e din nou singur. Actorul s-a despărţit de Erin Heatherton

Leonardo DiCaprio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Leonardo DiCaprio este singur din nou. Actorul în vârstă de 37 de ani s-a despărţit de Erin Heatherton, unul din "îngerii" celebrei case Victoria's Secret, scrie , dailymail.co.uk..

Leonardo şi Erin, în vârstă de 23 de ani, şi Erin Heatherton au început să iasă împreună în decembrie anul trecut, la doar câteva luni după ce actorul s-a despărţit de actriţa Blake Lively.

Însă cei doi nu au reuşit să sărbătorească primul lor an împreună, decizând recent să meargă pe drumuri separate. "S-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni. Nu s-au certat. Încă mai ţin unul la altul foarte mult", a declarat o sursă.

Motivul despărţirii ar fi programul de lucru foarte aglomerat al fiecăruia dintre cei doi. "Fiecare este foarte ocupat. Au agende foarte încărcate", a mai spus sursa citată.

"Se iubesc în continuare şi se respectă foarte mult. Dar a fost momentul să meargă mai departe", a mai spus sursa.

Anul 2012 a fost unul extrem de solicitant pentru Leonardo DiCaprio, care a filmat pentru mai multe producţii, respectiv "Marele Gatsby", în Australia, "Django dezlănţuit/ Django Unchained", în New Orleans, dar şi pentru "Wolf of Wall Street", în New York.

Erin Heatherton este unul dintre multele modele cu care Leonardo DiCaprio a avut o relaţie.

Din 2001 până în 2005, actorul a avut o relaţie cu Gisele Bundchen, iar între 2006 şi 2011 a fost implicat într-o relaţie cu modelul israelian Bar Refaeli.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici