Leonardo DiCaprio vrea să îşi construiască o vilă în Israel

Actorul american Leonardo DiCaprio se află în căutarea unui teren în Israel unde doreşte să construiască o reşedinţă în care să trăiască alături de partenera lui de viaţă, top modelul Bar Rafaeli, a anunţat, marţi, presa israeliană.

13 afișări
Imaginea articolului Leonardo DiCaprio vrea să îşi construiască o vilă în Israel

Leonardo DiCaprio vrea să îşi construiască o vilă în Israel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse din anturajul actorului american, DiCaprio preferă să construiască această vilă în partea de sud a Israelului. Dacă nu va găsi un teren convenabil în acea zonă, actorul se va mulţumi cu unul amplasat în nordul statului Israel, chiar dacă familia partenerei sale de viaţă locuieşte în centrul acestei ţări.

Actorul american preferă să locuiasă într-una dintre aceste regiuni, deoarece vrea să trăiască într-o zonă izolată, departe de atenţia paparazzilor israelieni.

Actorul american Leonardo DiCaprio (36 de ani) are o relaţie de mai mulţi ani cu top modelul Bar Rafaeli. El a recunoscut recent că nu este sigur că se va căsători vreodată, deoarece a văzut prea multe căsnicii în jurul său destrămându-se, potrivit unor informaţii publicate în 15 august pe contactmusic.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici