Lewis, ursul koala salvat de o femeie din infernul din Australia, a murit. Anunţul medicilor care l-au tratat. FOTO

Ursul koala salvat de o femeie în timpul incendiilor din New South Wales a fost eutanasiat din cauza rănilor care erau „prea grave pentru a mai fi tratate”, relatează Daily Mail.

2321 afișări
Imaginea articolului Lewis, ursul koala salvat de o femeie din infernul din Australia, a murit. Anunţul medicilor care l-au tratat. FOTO

Tragedy as Lewis - the koala who won hearts around the world after he was rescued from a bushfire by a topless hero - has to be put down because of his horrendous burns

Toni Doherty a fost surprinsă în timp ce şi-a riscat viaţa pentru a salva un urs koala din infernul flăcărilor. Ulterior, animalul rănit a fost numit Ellenborough Lewis. 

Lewis a fost dus la Spitalul pentru urşi koala din Port Macquarie, acolo unde a primit tratament pentru arsurile grave de pe întregul corp.

Totuşi, starea de sănătate a ursului koala s-a agravat iar medicii au decis să-l eutanasieze marţi.

„Astăzi am decis să-l eutanasiem pe Ellenborough Lewis”, au scris reprezentanţii spitalului pe contul de Facebook.

De asemenea, reprezentanţii spitalului au explicat că arsurile se pot „agrava înainte să se amelioreze”.

 

„În cazul lui Lewis, arsurile s-au agravat, iar din păcate starea lui nu s-ar fi îmbunătăţit”, au mai spus medicii.

„Scopul nostru principal este starea de bine a animalelor, tocmai de aceea am luat această decizie. Vă mulţumim pentru suportul continuu”, au scris reprezentaţii spitalului pe Facebook.

La scurt timp după postare, mesaje a primit zeci de comentarii, precum şi omagii pentru ursul Lewis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici