Liam Neeson vrea să renunţe la filmele de acţiune peste cel mult doi ani

Actorul irlandez Liam Neeson a dezvăluit că intenţionează să renunţe la filmele de acţiune peste cel mult doi ani, deoarece simte că există o anumită "limită" în privinţa numărului de pelicule ce aparţin aceluiaşi gen cinematografic în care doreşte să joace, informează contactmusic.com.

229 afișări
Imaginea articolului Liam Neeson vrea să renunţe la filmele de acţiune peste cel mult doi ani

Liam Neeson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul irlandez, în vârstă de 62 de ani, a ajuns în ultimii ani la un nivel de notorietate greu de egalat graţie rolurilor interpretate într-o serie de filme de acţiune, precum cele din trilogia "Taken", deşi a jucat în trecut în pelicule celebre, precum "Lista lui Schindler" şi trilogia "Războiul stelelor".

Liam Neeson a dezvăluit într-un interviu acordat publicaţiei The Guardian că doreşte să se distanţeze de acest gen cinemagrafic în următorii doi ani.

"Probabil voi mai juca în astfel de filme încă doi ani - dacă Dumnezeu are milă de mine şi voi fi sănătos. Dar, după aceea, voi înceta să mai joc în filme de acţiune", a spus starul irlandez.

Liam Neeson a interpretat din nou rolul fostului agent secret şi consilier în probleme de securitate Bryan Mills în pelicula "Taken 3: Teroare în L.A.", lansat la începutul acestui an, şi recunoaşte că succesul acestei francize de acţiune i-a adus un număr impresionant de propuneri pentru proiecte viitoare. Cu toate acestea, actorul spune că este conştient de faptul că nu poate continua să joace la infinit în filme de acţiune.

"Acum mă aflu într-o perioadă extraordinară din punct de vedere al carierei. După succesul filmelor din seria «Taken», se pare că Hollywoodul mă vede într-o altă lumină. Am primit foarte multe scenarii ale unor viitoare filme de acţiune, iar asta e minunat. Însă nu mi s-a urcat la cap. E flatant, într-adevăr. Însă există totuşi o limită", a spus actorul irlandez.

Liam Neeson a jucat anul trecut în comedia western "Urma scapă turma/ A Million Ways To Die In The West", regizată de Seth Macfarlane, şi va colabora din nou cu creatorul serialului "Family Guy" în vara acestui an, la comedia "Ted 2".

De asemenea, actorul irlandez joacă rolul principal în "Run All Night", a încheiat recent filmările de la "A Monster Calls" şi filmează în prezent pentru pelicula "Silence".

Actorul irlandez Liam Neeson, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Lista lui Schindler", s-a remarcat şi în alte filme precum "Pur şi simplu dragoste/ Love Actually", "Batman - Începuturi", trilogia "Taken", trilogia "Cronicile din Narnia", dar şi în alte pelicule mai recente precum "3 zile de coşmar", "Echipa de şoc", "Înfruntarea titanilor", "The Grey: La limita supravieţuirii" şi "The Dark Knight Rises".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici