Lil Wayne neagă zvonurile că s-ar retrage: A publicat pe o reţea de socializare o nouă piesă

Rapperul Lil Wayne neagă zvonurile că s-ar retrage din industria muzicală, după ce a publicat pe Twitter o nouă piesă, intitulată "Grateful", relatează nme.com.

264 afișări
Imaginea articolului Lil Wayne neagă zvonurile că s-ar retrage: A publicat pe o reţea de socializare o nouă piesă

Lil Wayne neagă zvonurile că s-ar retrage: A publicat pe o reţea de socializare o nouă piesă (Imagine AFP)

Rapperul Lil Wayne a primit mesaje de susţinere de la celebrităţi după ce, săptămâna trecută, au apărut zvonuri că s-ar retrage din industria muzicală. Însă acum a publicat o nouă piesă pe contul său de Twitter. Titlul piesei este "Grateful".

Rapperul Lil Wayne a îngrijorat industria muzicală, după ce a publicat duminica trecută un mesaj criptic pe Twitter în care sugerează că s-ar putea retrage de pe scena rap, la o zi după ce poliţia a descins în casa lui din Miami, după un apel fals ce anunţa un conflict armat în reşedinţă, potrivit nme.com.

"Mă simt fără apărare şi devastat mental, vreau să plec subtil şi îndatoritor, cred că s-a terminat", a scris Wayne pe Twitter. "Nu caut simpatie, empatie, doar serenitate", a mai scris rapperul. Contul lui Lil Wayne a fost apoi inundat de mesaje de susţinere din partea fanilor şi a prietenilor artişti, inclusiv Missy Elliot, care a scris: "Mă rog pentru tine şi pentru tot ce înduri în clipele astea, sper să treacă şi să găseşti pacea, eu voi fi mereu fanul tău."

Lil Wayne a revenit apoi cu un mesaj pe Twitter, în care le-a spus fanilor: "Sunt bine, nu vă îngrijoraţi". Vineri, poliţia a descins în casa lui din Miami, după un apel fals ce anunţa un conflict armat în reşedinţă. Lil Wayne le-a mulţumit poliţiştilor pentru promptitudine. Este al doilea apel fals către poliţie ce raportează un conflict armat în reşedinţa rapperului.

Avionul privat al lui Lil Wayne a fost nevoit să aterizeze de urgenţă, în luna iunie, în Nebraska, după ce rapperul a suferit o criză minoră de epilepsie, însă aceasta nu a fost prima oară când rapperul a suferit o astfel criză. În 2013, Wayne a dezvăluit în faţa publicului că suferă de epilepsie şi că este predispus crizelor de acest fel.

”Aceasta nu este prima, a doua, a treia, a patra, a cincea, a şasea, a şaptea criză pe care o am. Am avut o grămadă de crize, doar că nu aţi auzit voi niciodată despre asta”, declarase rapperul într-un interviu acordat în 2013.

”De data aceasta a fost mai rău, pentru că am avut trei crize consecutive, iar în timpul ultimei crize, rata bătăilor inimii a scăzut la 30%. Pe scurt, aş fi putut muri. De asta a fost atât de serios. Motivul din spatele acestor cirze este stresul, lipsa odihnei şi suprasolicitarea din punct de vedere profesional. Tipic din partea mea, totuşi”, a concluzionat cântăreţul.

Lil Wayne, în vârstă de 33 de ani, se numără printre cei mai profitabili artişti actuali. Albumul său "Tha Carter III" a fost cel mai vândut material discografic din 2008 în Statele Unite ale Americii şi i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.

Starul american, originar din New Orleans, a fost de mai multe ori anchetat de autorităţi pentru posesie de droguri şi arme de foc şi a petrecut opt luni în în închisoarea Rikers Island, din statul New York.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici