Lily Allen a suferit răni uşoare în urma unei explozii a unei sobe - FOTO

Cântăreaţa britanică Lily Allen a postat, sâmbătă, pe contul personal de pe reţeaua de socializare Instagram, imagini cu rănile minore pe care le-a suferit din cauza exploziei unei sobe care funcţiona pe bază de gaz, informează dailymail.co.uk.

299 afișări
Imaginea articolului Lily Allen a suferit răni uşoare în urma unei explozii a unei sobe - FOTO

Lily Allen a suferit răni uşoare în urma unei explozii a unei sobe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii, Allen, despre care se crede că se află în vacanţă în Gloucester, a împărtăşit online cu fanii săi imagini cu genele şi sprâncenele sale arse, alături de un avertisment către aceştia privind folosirea sobelor pe gaz.

"Astăzi (sâmbătă, n.r.), am fost implicată într-o explozie, în rulota mea şi am suferit arsuri uşoare, pârlindu-mi considerabil genele", a scris Lily Allen pe pagina sa de Instagram, care este urmărită de 663.000 de persoane.

Fotografiile postate dezvăluie o rulotă deloc luxoasă, iar prin fereastra acesteia se zăreşte un camping, cântăreaţa spunând că se află în Cooper's Hill, în Gloucestershire.

Mesajele de încurajare ale admiratorilor nu au întârziat să apară.

Contactaţi de reprezentanţii MailOnline, reprezentanţii artistei au refuzat să comenteze incidentul.

Lily Allen, care şi-a început cariera muzicală în 2002, are două fiice, de 3 ani, respectiv 2 ani, şi legături strânse cu Gloucestershire, aici având loc căsătoria sa cu Sam Cooper, în urmă cu patru ani. În vârstă de 30 de ani, Lily Allen a devenit cunoscută pe scena muzicală graţie primelor două albume de studio ale sale, foarte bine primite de public şi de criticii de specialitate - "Alright, Still", lansat în 2006, şi "It's Not Me, It's You", lansat în 2009. Lily Allen şi-a lansat cel de-al treilea album din carieră, "Sheezus", pe 5 mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici