Lionel Richie datorează fiscului american 1,1 milioane de dolari

Cântăreţul american Lionel Richie datorează fiscului american suma de 1.130.609 dolari din taxe neplătite, motiv pentru care bunurile sale vor fi puse sub sechestru.

142 afișări
Imaginea articolului Lionel Richie datorează fiscului american 1,1 milioane de dolari

Lionel Richie datorează fiscului american 1,1 milioane de dolari

Muzicianul, care locuieşte în Los Angeles, a primit o înştiinţare potrivit căreia bunurile lui vor fi puse sub sechestru până va plăti aceste datorii, informează tmz.com.

Potrivit unor surse citate de tmz.com, cântăreţul are o avere de 200 de milioane de dolari.

Lionel Richie, în vârstă de 62 de ani, este un cântăreţ, compozitor şi producător american. După ce a cântat în câteva trupe R&B, la mijlocul anilor '60, Richie s-a alăturat în calitate de cântăreţ şi saxofonist formaţiei Commodores. Spre sfârşitul anilor '70, el compunea deja muzică pentru alţi artişti, semnând, în 1980, hitul "Lady", pentru Kenny Rogers, căruia i-a şi produs albumul "Share Your Love" în anul următor.

Muzicianul şi-a început cariera solo cu albumul "Lionel Richie", în 1982, materialul conţinând hitul "Truly", care l-a înscris pe artist printre cei mai de succes compozitori de balade ai anilor '80. Richie a mai lansat de atunci opt albume, cel mai recent fiind "Just Go" din 2009.

Tatăl starletei Nicole Richie va apărea în curând ca jurat, alături de Kelly Clarkson, Jennifer Nettles şi Robin Thicke, în show-ul de televiziune "Duets".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici