LOVITURA DE STAT din Turcia: Fotografia unei pisici care înfruntă arma unui poliţist a devenit virală - FOTO

Fotografia unei pisici care sfidează mitraliera unui poliţist în timp ce traversează un zid şi care se pregăteşte să urce pe arma omului legii, în timpul loviturii de stat eşuate din Turcia, a făcut înconjurul internetului. Oamenii au comentat în social media acest instantaneu hazliu şi percutant.

18397 afișări
Imaginea articolului LOVITURA DE STAT din Turcia: Fotografia unei pisici care înfruntă arma unui poliţist a devenit virală - FOTO

LOVITURA DE STAT din Turcia: Fotografia unei pisici care înfruntă arma unui poliţist a devenit virală - FOTO (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

Felina din fotografie pare intrigată de mitraliera poliţistului care o ţintuieşte, în noaptea loviturii de stat eşuate din Turcia, scrie rt.com. Pisoiul pare să fie netulburat de tensiunile politice din Turcia. În timp ce oamenii se zbat pentru puterea politică, pisicile hălăduiesc sub cerul liber, pe acoperişurile fierbinţi din Turcia.

În instantaneul fotografului de la agenţia de presă Reuters, felina pare să vrea să păşească pe patul puştii unei mitraliere. Felinele adulmecă şi privesc curioase armele turcilor.

Bineînţeles, cum au zărit pisica ce nesocoteşte forţa armată, utilizatorii reţelelor de socializare s-au îngrămădit în căsuţele pentru comentarii special concepute pentru a lăsă opiniile să se reverse în era digitală. Fotografia cu felina ce sfidează arma poliţistului a făcut înconjurul internetului.

În mai multe comentarii care atestă că omul, oricât de neprielnice i-ar fi timpurile, încă face haz de necaz, ca să subziste vicisitudinilor, utilizatorii îşi dădeau cu părerea: "Oare pisicile sunt de partea armatei, pro lovitură de stat, sau pro-guvern?"

Jurnaliştii au apreciat că pisica ce şi-a vârât nasul în treburile oamenilor e, de fapt, imparţială. Căci de pe acoperiş, unde stau sub lună dânsele, felinele, observă ambele părţi combatante.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici