"Lupta" dintre un papagal şi un chihuahua pentru un iaurt. Cine câştigă? - VIDEO

Două animale "gigantice" , un chihuahua şi un papagal, au fost filmate în timp ce se luptau pentru un iaurt. Deşi lupta nu e una violentă, fiecare e determinat să câştige.

2832 afișări
Imaginea articolului "Lupta" dintre un papagal şi un chihuahua pentru un iaurt. Cine câştigă? - VIDEO

"Lupta" dintre un papagal şi un chihuahua pentru un iaurt. Cine câştigă?

Pentru prima dată, dimensiunile micuţului căţel par să fie în favoarea lui. De fiecare dată când apucă iaurtul în dauna papagalului, mănâncă porţii considerabil mai mari decât acesta.

Spre lauda celor două animale, acestea nu au vărsat conţinutul cutiei, deşi s-au luptat pentru ea timp de un minut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici