Mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o ospătăriţă din Los Angeles

Mama copilului internaţionalului portughez Cristiano Ronaldo este o ospătăriţă din Los Angeles, pe care fotbalistul a sedus-o cu cuvintele "Eu, tu, sărut!" şi a cărei identitate ar urma să fie dezvăluită de către jucător fiului său când acesta va împlini 18 ani, informează publicaţia Sunday Mirror.

20082 afișări
Imaginea articolului Mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o ospătăriţă din Los Angeles

Mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o ospătăriţă din Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cristiano Ronaldo a avut o aventură de o noapte cu tânăra care a dat naştere unui băieţel, la 17 iunie. Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit ospătăriţei 12 milioane de euro, pentru ca aceasta să renunţe la drepturile parentale şi să rămână în anonimat.

Potrivit Sunday Mirror, iniţial Ronaldo a încercat să îi atragă atenţia tinerei cu o propunere sexuală clară: "Eu, tu, f... f...". Iniţial, femeia nu a înţeles ce dorea fotbalistul, astfel că Ronaldo a desenat o inimă pe o fereastră aburită de lângă masa sa şi a spus: "Eu, tu, sărut".

"Aşa este Ronni. Se face că nu vorbeşte bine engleza atunci când îi convine şi ţinteşte la fix. Era doar o aventură de o noapte ca oricare alta şi Ronnie se gândea că nu o va mai vedea niciodată", a declarat un prieten al jucătorului.

După ce a realizat că este însărcinată, tânăra l-a contactat pe Cristiano Ronaldo prin intermediul agentului jucătorului, Jorge Mendes. Mendes i-a spus lui Ronaldo, iar acesta le-a anunţat imediat pe mama sa şi pe surorile sale. Împreună, au stabilit ca atunci când se naşte copilul să se facă un test de paternitate şi, în cazul unui rezultat pozitiv, fotbalistul să îi susţină financiar pe mamă şi pe băieţel. Ulterior, mama fotbalistului, Dolores, a insistat că soluţia cea mai bună este ca fiul lui Ronaldo să fie crescut în Portugalia, de ea şi de fiicele ei. Dolores este de părere şi că mama nepotului său trebuie să aibă o situaţie financiară foarte bună. "Ar fi jignitor pentru Dolores ca băiatul să îşi găsească mama trăind în sărăcie. Este o sumă imensă, cea oferită de Ronnie mamei copilului său, dar el insistă că nu este mare lucru, deoarece el valorează 100 de milioane de lire sterline şi are o mare parte a carierei în faţă", a precizat prietenul jucătorului.

Apropiatul lui Ronaldo a afirmat că fotbalistului îi place că a devenit tată, deşi nu plănuia să facă un copil. "Nu le-a spus nici măcar celor mai apropiaţi prieteni cine este mama. Credeam că este o «Bunny Girl» din Vegas, dar ea nu este o petrecăreaţă celebră sau o femeie bogată. Aproape că nu avea niciun ban până când i-a primit pe cei de la Ronni".

"Mă simt ca Boris Becker", le-ar fi spus Ronaldo prietenilor săi după ce a aflat că este tată. Becker a devenit tatăl unei fetiţe, în anul 2000, după ce a făcut sex cu o ospătăriţă într-un restaurant din Londra, aventură ce l-a costat 20 de milioane de lire sterline.

Bebeluşul născut la 17 iunie se află în prezent în Portugalia, la bunica sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici