Mama lui Michael Jackson nu a dispărut. Jermaine Jackson a dezminţit informaţiile

Jermaine Jackson, unul dintre fraţii cântăreţului Michael Jackson, a declarat că mama lui, Katherine, nu a dispărut de la domiciliu - aşa cum au raportat autorităţilor alţi membri din familia Jackson weekend-ul trecut -, ci se odihneşte la nişte rude în Arizona, la recomandarea medicilor.

600 afișări
Imaginea articolului Mama lui Michael Jackson nu a dispărut. Jermaine Jackson a dezminţit informaţiile

Mama lui Michael Jackson nu a dispărut. Jermaine Jackson a dezminţit informaţiile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, a fost dată dispărută de la domiciliu sâmbătă, de nepoţii ei. La rândul ei, Paris Jackson - fiica starului american - a postat pe Twitter următorul mesaj: "Da, bunica mea a dispărut. Nu am vorbit cu ea de o săptămână şi vreau ca ea să vină acasă chiar acum".

Declaraţia oficială prin care se raporta dispariţia de la domiciliu a lui Katherine Jackson a fost întocmită de Ribera Law Firm.

Jermaine Jackson a postat un mesaj pe Twitter, duminică, în care a spus că mama lui este "sănătoasă şi în siguranţă" şi că o are alături de ea pe Rebbie, una dintre fiicele ei.

Jermaine a vorbit şi despre lipsa de comunicare dintre Katherine şi nepoţii ei: "Nimeni nu este împiedicat să vorbească cu mama mea. Ea este o femeie în vârstă de 82 de ani care urmează sfaturile medicului pentru a se odihni şi a scăpa de stres, departe de telefoane şi de computere".

Săptămâna trecută, Paris Jackson, în vârstă de 14 ani, s-a certat în mod public cu unchiul ei Randy, după ce acesta şi alţi fraţi ai lui au spus că mama lor, Katherine, a suferit un "mini-accident vascular cerebral". Ei au făcut această dezvăluire într-o scrisoare publică adresată lui John Branca şi John McClain, executorii testamentului lui Michael Jackson.

Scrisoarea a fost semnată de Tito, Randy, Janet, Jermaine şi Rebbie şi susţinea că Branca şi McClain au prezentat familiei Jackson un testament falsificat al fratelui lor celebru, iar acţiunile lor au dăunat stării de sănătate a mamei sale Katherine.

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmaţii, prin mesaje postate pe Twitter. "Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine".

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispăşirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici