Marcel Iureş joacă în sezonul al patrulea al serialului american "Strike Back"

Actorul Marcel Iureş joacă în mai multe episoade ale celui de-al patrulea sezon al serialului american "Riposta/ Strike Back", în rolul unui important traficant de droguri rus, care îşi doreşte ca moartea fiului său să fie răzbunată.

723 afișări
Imaginea articolului Marcel Iureş joacă în sezonul al patrulea al serialului american "Strike Back"

Marcel Iureş (IMagine: Bogdan Stamatin-Mediafax Foto)

Serialul, regizat, printre alţii, de Michael J. Bassett, a fost difuzat de HBO România, din distribuţia acestuia făcând parte Philip Winchester, Sullivan Stapleton şi Rhona Mitra, potrivit unei ştiri.

Marcel Iureş interpretează rolul unui traficant de droguri rus care complotează împotriva Secţiunii 20. Arkady Ulyanov doreşte să se răzbune pe cei doi agenţi ai secţiei serviciilor secrete britanice, pentru că aceştia i-au omorât fiul, pe Victor Ulyanov.

Într-o atmosferă intensă şi plină de acţiune, serialul se centrează pe cei doi membri din trupele antitero din Section 20 Michael Stonebridge, un agent din elita britanică de spionaj, şi Damien Scott, un fost agent Delta Force SUA, care a fost suspendat înainte de războiul din Irak. Producătorii serialului au colaborat cu consultanţi care lucrează în domeniul combaterii terorismului pentru a adăuga autenticitate seriei şi un context esenţial poveştii, personajelor, antrenamentelor şi scenelor.

Marcel Iureş a mai jucat în producţii străine, ca "The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea" (regia Peter Greenaway), "Layer Cake" (regia Matthew Vaughn), "Goal!", "Isolation" şi "Piraţii din Caraibe: La capătul lumii". De asemenea, actorul a jucat în "Logodnicii din America" şi în filmul pe care Francis Ford Coppola l-a realizat în România, inspirat de romanul lui Mircea Eliade, "Youth Without Youth/ Tinereţe fără tinereţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici