Mariah Carey, invitată să înregistreze un nou album ce ar putea fi lansat de Crăciun

Cântăreaţa americană Mariah Carey a fost invitată de casa ei de discuri Epic Records să înregistreze un nou album de studio care va fi lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an.

168 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey, invitată să înregistreze un nou album ce ar putea fi lansat de Crăciun

Mariah Carey, invitată să înregistreze un nou album ce ar putea fi lansat de Crăciun (Imagine: HEPTA)

Potrivit presei americane, celebra artistă, în vârstă de 44 de ani, a fost invitată să înregistreze în lunile următoare o nouă colecţie de cântece şi colinde de Crăciun, informează contactmusic.com. LP-ul ei din 1994 "Merry Christmas" este cel mai bine vândut album de Crăciun din toate timpurile şi conţine un cântec care a devenit un clasic al genului - "All I Want for Christmas Is You".

Publicaţia New York Post afirmă că, deşi Mariah Carey este interesată de acest proiect muzical, artista nu şi-a dat deocamdată acordul final în această privinţă.

Următorul ei album va fi o ediţie actualizată Greatest Hits care va conţine 18 dintre piesele compuse de cântăreaţă şi ajunse pe prima poziţie în topul Billboard. Albumul, care va include însă şi câteva single-uri noi, va fi lansat pe 6 mai, pentru a coincide cu debutul seriei de concerte pe care vedeta americană le va susţine la Caesar's Palace Hotel şi Casino din Las Vegas.

La începutul acestei luni, presa americană a dezvăluit faptul că Mariah Carey a intrat din nou în studiourile de înregistrări, alături de mai vechiul ei colaborator Jermaine Dupri, pentru a înregistra câteva piese noi.

Mariah Carey şi Jermaine Dupri au colaborat în trecut la o serie de piese celebre, precum "Always Be My Baby" şi "We Belong Together".

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piaţă în mai 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici