Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la psiholog

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la un psiholog pentru animale de companie, cu scopul de a-i pregăti pentru venirea pe lume a celor doi bebeluşi ai artistei, informează femalefirst.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la psiholog

Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la psiholog (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa este însărcinată cu soţul ei, Nick Cannon, şi va naşte gemeni în această primăvară, dar este atât de îngrijorată de impactul psihologic pe care venirea pe lume a bebeluşilor îl va avea asupra celor patru terieri Jack Russell ai cuplului (JJ, Cha-Cha, Dolomite şi Jackie Lambchops), încât i-a dus pe cei patru căţei la psiholog.

Potrivit unui expert în terieri Jack Russell, căţeii din această rasă "pot fi geloşi şi posesivi faţă de stăpânii lor".

Mariah Carey, în vârstă de 41 de ani, a declarat într-un interviu recent că animalele ei de companie duc o viaţă îndestulată şi au propriul lor anturaj. Căţeii au participat deja la filmările pentru un videoclip al artistei americane.

Cu ocazia primei aniversări a căsătoriei lor, în aprilie 2009, Nick Cannon i-a dăruit soţiei sale - care îl avea deja pe JJ - un an doilea căţel, puiul de terier Jack Russel numit Cha-Cha şi care a născut-o ulterior pe Dolomite.

Jackie Lambchops, cel din urmă sosit în familia canină a vedetei americane, s-a născut în iunie 2010.

Mariah Carey şi Nick Cannon au dezvăluit recent că vor avea un băiat şi o fată, care urmează să se nască în aprilie.

Cei doi au evitat până în ultima clipă să anunţe sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Mariah Carey în urmă cu doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici