Mazăre va fi faraonul Ramses la ultima ediţie a carnavalului din Mamaia: O să apar dintr-un sarcofag

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a spus, marţi, că la ultima ediţie din acest sezon a carnavalului de la Mamaia, care va avea loc la sfârşitul lunii august, când îl va întruchipa pe faraonul Ramses, va ieşi dintr-un sarcofag gol, după ce va fi invocat de un mag.

292 afișări
Imaginea articolului Mazăre va fi faraonul Ramses la ultima ediţie a carnavalului din Mamaia: O să apar dintr-un sarcofag

Radu Mazăre (Imagine: Adrian Boioglu/ Mediafax Foto)

La carnavalul din 30 august, Radu Mazăre îl va întruchipa pe faraonul Ramses al III-lea al Egiptului, iar în timpul spectacolului primarul Constanţei îşi va face apariţia dintr-un sarcofag, după ce va fi invocat de un mag.

”O să fie un sarcofag gol, prezentat pe scenă, după care o să se închidă, o să iasă fum din sarcofag şi o să apară faraonul. Iar magul meu o să apară din foc”, a spus Radu Mazăre, marţi.

Pe scena amenajată în piaţeta Cazino din mijlocul staţiunii Mamaia vor fi aduse pentru acest spectacol şi animale de la un circ ambulant - lei, pitoni, dar şi un aligator de trei metri.

La carnavalul de la Mamaia, primarul Constanţei i-a interpretat, în acest sezon estival, pe împăratul roman Cezar şi pe domnitorul Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici