Mel B a lansat un videoclip după o pauză de opt ani. Fosta membră a grupului Spice Girls spune că s-a sărutat cu fostele sale colege - VIDEO

Cântăreaţa britanică Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a lansat un videoclip după o pauză de opt ani. Fosta componentă a celebrei trupe britanice apare într-o ipostază inedită în noul ei single - "For Once In My Life".

885 afișări
Imaginea articolului Mel B a lansat un videoclip după o pauză de opt ani. Fosta membră a grupului Spice Girls spune că s-a sărutat cu fostele sale colege - VIDEO

Mel B (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mel B a prezentat publicului doar o parte din videoclip, în care cântăreaţa apare sărutându-se cu ea însăşi, scrie Daily Mail.

În încercarea de a reveni în forţă, Mel B - care în prezent este membru în juriul emisiunii "Americanii au talent" - îşi schimbă în mod constant imaginea în noul videoclip.

Noul CD este al treilea album de studio al cântăreţei şi primul lansat din 2005.

Mel B a dezvăluit într-un interviu recent că s-a sărutat cu fostele sale colege din grupul Spice Girls, în perioada de glorie a acestei formaţii, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa spune că în anii de glorie ai grupului a experimentat câteva săruturi intime cu colegele ei de trupă - Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Emma Bunton şi Geri Halliwell.

Întrebată de jurnalişti dacă s-a simţit atrasă de colegele ei, Mel B a spus: "Întotdeauna. Ele sunt «surorile» mele. Da, le-am sărutat pe toate. Mi-am pus un piercing în limbă şi am vrut să văd cum mă descurc cu acel inel în limbă, aşa că le-am sărutat pe toate".

Întrebată dacă fetele din grupul Spice Girls au avut şi aventuri sexuale, Mel B s-a limitat să răspundă în felul următor: "Pe atunci, îmi plăcea să mă distrez".

Mel B, care are 38 de ani şi a devenit între timp mama a trei copii, fiind căsătorită cu Stephen Belafonte, a mai spus că a avut aventuri cu mai mulţi bărbaţi în perioada în care grupul Spice Girls începuse să devină tot mai cunoscut pe scena internaţională.

"Aveam cu adevărat mentalitatea unui bărbat pe atunci şi de ce nu aş fi avut-o? Aveam 18 ani şi călătoream în toată lumea. Am avut multe experienţe distractive", a spus aceasta.

Cântăreaţa, născută în nordul Angliei, a vorbit totodată foarte deschis despre zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relaţie lesbiană de cinci ani cu Christa Parker, după ce s-a mutat la Los Angeles.

Invitată în emisiunea prezentatorului de radio Howard Stern, colegul ei din juriul emisiunii "America's Got Talent", Mel B., întrebată dacă a fost îndrăgostită de Christa Parker, a răspuns: "Aş zice că da". Ea a spus că despărţirea lor a fost cauzată de faptul că "femeile sunt nebune".

Cântăreaţa britanică Mel B, fostă membră a grupului Spice Girls, a născut o fetiţă în septembrie 2011 din căsătoria cu Stephen Belafonte. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani mai are deja două fiice - Phoenix Chi, în vârstă de 14 ani, şi Angel Iris, în vârstă de 5 ani -, ambele provenind din relaţii anterioare.

Mel B este considerată cea mai talentată dintre toate membrele trupei Spice Girls, fiind vocea dominantă a grupului. Cântăreaţa s-a mutat în 2003 la Los Angeles şi s-a căsătorit cu regizorul Stephen Belafonte în 2007, în oraşul Las Vegas.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici