Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine

Un volum de memorii scris de Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, va fi lansat la nivel mondial pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine, a anunţat editura Penguin Random House, într-un comunicat citat de AFP.

494 afișări
Imaginea articolului Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine

Memoriile lui Michelle Obama, lansate pe 13 noiembrie, în 24 de limbi străine

În acest volum, intitulat "Becoming" ("Să devii"), "vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa", a explicat Michelle Obama, potrivit unui comunicat.

"Să scriu «Becoming» a fost o aventură personală unică. Redactarea acestei cărţi mi-a permis, în premieră, să îmi aloc timp pentru a rememora, sincer, parcursul pentru «cel mai puţin neaşteptat lucru»", a mai spus cea care a trăit opt ani la Casa Albă.

În SUA, versiunea tipărită a volumului va avea preţul de 32,50 de dolari, iar cea digitală, 14,99 de dolari.

La începutul lunii martie 2017, publicaţia Financial Times a scris că Barack şi Michelle Obama au semnat un contract cu Penguin Random House pentru publicarea memoriilor lor. Editura le-ar fi plătit peste 60 de milioane de dolari pentru drepturile asupra celor două volume de memorii.

Un purtător de cuvânt al editurii a refuzat, însă, la acel moment să comenteze cifra vehiculată, care ar fi una dintre cele mai mari din domeniu.

Michelle Obama, în vârstă de 54 de ani, a mai publicat o carte, "American Grown", despre grădinărit şi alimentaţie, în 2012.

Aceasta va pleca într-un turneu de promovare a volumului de memorii în mai multe ţări. Mai multe informaţii în acest sens vor fi publicate pe site-ul www.becomingmichelleobama.com.

Nu există în acest moment nicio informaţie despre noul volum de memorii al lui Barack Obama, care deja a publicat două cărţi, "Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance" (1995) şi "The Audacity of Hope: Thoughts on Reclaiming the American Dream" (2006), vândute fiecare în peste trei milioane de exemplare doar în SUA.

Michelle LaVaughn Robinson Obama este de profesie avocat şi a fost prima doamnă a SUA în perioada 2009 - 2017. Este căsătorită cu cel care a fost cel de-al 44-lea preşedinte al SUA, Barack Obama, din 1992, şi a fost prima primă doamnă afro-americană a SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici