Mica de la "Abracadabra" a murit joi după amiază, în spital

Michaela Niculescu sau Mica de la "Abracadabra", cum o ştie toată lumea, a murit joi după amiază, la Spitalul Fundeni.

17371 afișări
Imaginea articolului Mica de la "Abracadabra" a murit joi după amiază, în spital

Mica de la "Abracadabra" a murit joi dupa amiază, în spital

"Michaela Niculescu a murit în urma unui şoc hemoragic prin sângerare masivă. Fusese internată cu insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, a fost transferată de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu două săptămâni", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Institutului Clinic Fundeni, Dr. Carmen Orban.

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. A fost traducător, redactor şi producator în cadrul unei edituri, lector universitar şi specialist în IT. Şi tocmai ăsta ar fi fost păcatul ei: munca titanică şi orele puţine de odihnă şi-ar fi pus amprenta pe sănătatatea tinerei, potrivit stirileprotv.ro.

La începutul anului, Mica a postat pe internet un mesaj tulburător, pe care însă puţini l-au şi înţeles: ''Nu m-am căsătorit cu cineva să-mi fie alături la bine şi la greu, ci m-am căsătorit cu boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar''.

De altfel, a fost şi primul moment în care a recunoscut că are o problemă gravă. În rest, deşi Mica ar fi ştiut de un an că o boală necruţătoare îi macină ficatul, şi-a dus povara în tăcere, cu zâmbetul pe buze. Nu s-a plâns nimănui. Nici prietenilor apropiaţi, nici părinţilor, devastaţi de drama prin care trece copila lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici