Mica de la Abracadabra este grav bolnavă. Mesajul postat pe Facebook: M-am căsătorit cu Boala însăşi

Michaela Niculescu, cunoscută drept Mica de la Abracadabra, este bolnavă de ciroză şi se află în stare foarte gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în ceea ce o priveşte.

4288 afișări
Imaginea articolului Mica de la Abracadabra este grav bolnavă. Mesajul postat pe Facebook: M-am căsătorit cu Boala însăşi

Mica de la Abracadabra este grav bolnavă. Mesajul postat pe Facebook: M-am căsătorit cu Boala însăşi

Potrivit apropiaţilor, Mica ştia de aproximativ un an că o boală necruţătoare i s-a instalat în ficat şi că are şanse extrem de mici să îşi revină, dar a păstrat acest lucru un secret, scrie cancan.ro.

Starea ei s-a înrăutăţit, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internată la Spitalul Universitar, fiind apoi transferată, în stare din ce în ce mai gravă, la Fundeni.

Până în ultimele zile petrecute în afara spitalului, Mica a mers la serviciu, fiind IT-ist la IBM, şi a ieşit alături de prieteni în cluburile de karaoke. Pe 17 ianuarie, Mica a postat pe Facebook un mesaj tulburător: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the Universitary Hospital. Our host, rather" (Nu m-am căsătorit cu cineva ca să-mi fie alături la bine şi la rău, ci m-am căsătorit cu Boala însăşi. Iar cavalerul nostru de onoare, sau mai bine zis gazda noastră, este Spitalul Universitar).

Michaela Niculescu (31 de ani) a renunţat la lumea artistică după rolul din Abracadabra, a urmat Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi a obţinut două doctorate, la Oxford şi Viena. După ce a lucrat ca traducător, redactor şi producător la Humanitas, a devenit lector universitar şi s-a angajat la IBM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici