Michelle Obama către prinţul William şi Kate Middleton: Iubiţi-vă şi distraţi-vă!

Michelle Obama, prima doamnă a Statelor Unite, le-a oferit prinţului William şi logodnicei sale Kate Middleton, într-un interviu televizat, câteva sfaturi utile despre căsătorie, informează dailymail.co.uk.

96 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama către prinţul William şi Kate Middleton: Iubiţi-vă şi distraţi-vă!

Michelle Obama către prinţul William şi Kate Middleton: Iubiţi-vă şi distraţi-vă! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu o căsnicie fericită care durează de peste 20 de ani, Michelle Obama se află, în opinia editorilor tabloidului Daily Mail, într-o poziţie destul de bună pentru a oferi sfaturi despre căsătorie.

Vineri, Michelle Obama a oferit cuplului britanic câteva sfaturi care vor putea să îi ajute pe cei doi tineri să aibă o căsnicie fericită.

"Bucuraţi-vă! Iubiţi-vă unul pe celălalt şi distraţi-vă! Şi, neapărat, mergeţi să vă relaxaţi într-o lună de miere minunată!", a declarat prima doamnă a Statelor Unite în emisiunea "Good Morning America".

Totodată, Michelle Obama a mărturisit că nu a primit deocamdată o invitaţie oficială pentru a participa la ceremonia de căsătorie a prinţului William, ce va avea loc pe 29 aprilie, la renumita Westminster Abbey din Londra.

Ea a mai spus că nu aşteaptă în mod deosebit o astfel de invitaţie: "La fel ca oricare alt cuplu, ar trebui să invite doar acele persoane pe care le doresc alături de ei în ziua nunţii. E o chestiune personală, privată. Le doresc tot binele din lume".

La finalul interviului, pentru a răspunde criticilor referitoare la faptul că nu a ales să poarte o rochie creată de un designer american în timpul unui dineu oficial, organizat recent la Casa Albă în onoarea preşedintelui Chinei, optând pentru o îndrăzneaţă rochie roşie a regretatului designer britanic Alexander McQueen, prima doamnă a Statelor Unite a declarat: "Purtaţi doar ce vă place! Acesta este sfatul meu, acesta este motto-ul meu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici