MOMENT AMUZANT: Cum cântă un câine la pian - VIDEO

Un căţel a ajuns vedetă pe Youtube după ce stăpânii l-au filmat pe când cântă la un pian de jucărie. Videoclipul cu talentul neobişnuit al căţelului a adunat peste 30.000 de vizualizări în doar câteva zile.

1363 afișări
Imaginea articolului MOMENT AMUZANT: Cum cântă un câine la pian - VIDEO

MOMENT AMUZANT: Cum cântă un câine la pian

Filmuleţul a fost încărcat de reţeaua pentru iubitori de animale Petsami, informează Daily Mail.

Căţelul nu cântă numai la pian, dar îşi foloseşte şi vocea pentru ca melodia să sune şi mai bine.

Aproape toţi dintre cei care au comentat videoclipul au găsit partea amuzantă a lucrurilor. "Partea tristă a lucrurilor e că acest câine cântă mai bine decât mine", a scris unul dintre utilizatori.

Alţii au glumit pe seama lui Chris Martin, pianistul celor de la Coldplay. "Văd că s-a întors în studio Chris Martin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici