Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave filmează la MediaPro

Actriţele Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave vor filma la Bucureşti, la Studiourile MediaPro, pentru producţia "The Whistleblowers", regizată de Larysa Kondracki, a declarat actorul Serghei Trifunovic, care face parte din distribuţia filmului, pentru cotidianul Blic.

171 afișări
Imaginea articolului Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave filmează la MediaPro

Monica Bellucci, Rachel Weisz şi Vanessa Redgrave filmează la Bucureşti, la Studiourile MediaPro (Montaj foto)

Serghei Trifunovic va fi coleg de platou cu Monica Bellucci, Rachel Weisz, Vanessa Redgrave şi David Strathern.

Filmul este regizat de Larysa Kondracki, o "tânără regizoare şi scenaristă din Ucraina", după cum o descrie actorul.

"Scenariul este bazat pe o poveste adevărată, a lui Kathryn (Rachel Weisz), funcţionar la biroul Organizaţiei Naţiunilor Unite din Bosnia, care descoperă "piaţa Arizona", în interiorul bazei militare KFOR, unde ziua se vând brăţări şi CD-uri, iar noaptea se face trafic de carne vie. Problema cea mai mare este că soldaţii din trupele ONU sunt implicaţi şi câştigă bani din această afacere. După ce descoperă acest lucru, femeia este concediată. "Eu joc rolul singurului poliţist bosniac ce o ajută", mai spune acesta. Rachel Weisz a câştigat, în 2006, un premiu Oscar pentru rolul din filmul "Prietenie absolută/ The Constant Gardner".

Potrivit lui Trifunovic, filmările pentru producţia "The Whistleblowers" vor avea loc la Studiourile MediaPro.

Vanessa Redgrave este cunoscută pentru cauzele sociale pentru care a luptat cot la cot cu o altă actriţă de renume, Jane Fonda. Cariera ei cinematografică, începută în 1958, cuprinde aproape 100 de titluri, dar şi premii prestigioase: de la cel pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de la Cannes din 1968, pentru "Isadora", la Oscarul obţinut în 1978 pentru rolul titular din "Julia" şi premiul Emmy din 2000 pentru rolul din "The Gathering Storm". Printre filmele în care a mai jucat se numără "Blow-up" (regia Michelangelo Antonioni), "Howards End" (nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar), "Yanks" şi "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Monica Bellucci, în vârstă de 44 de ani, s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel. A debutat ca actriţă în 1990, pe posturile de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici