Mr. Bean a împlinit 25 de ani: Actorul Rowan Atkinson a marcat această aniversare într-un mod inedit - VIDEO

Actorul Rowan Atkinson, cunoscut pentru interpretarea lui Mr. Bean, a sărbătorit într-un mod inedit împlinirea a 25 de ani de când a început să joace rolul acestui personaj, fiind instalat într-un fotoliu situat pe capota autoturismului său galben care se deplasa pe lângă palatul Buckingham.

9145 afișări
Imaginea articolului Mr. Bean a împlinit 25 de ani: Actorul Rowan Atkinson a marcat această aniversare într-un mod inedit - VIDEO

Mr. Bean a împlinit 25 de ani: Actorul Rowan Atkinson a marcat această aniversare într-un mod inedit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit ew.com, s-au împlinit 25 de ani de când Rowan Atkinson l-a prezentat întregii lumi pe Mr. Bean, fapt pentru care actorul britanic a marcat această aniversare, vineri, printr-un eveniment organizat lângă palatul Buckingham.

"Deghizat" în Mr. Bean, Rowan Atkinson a apărut instalat într-un fotoliu situat deasupra celebrei sale maşini galbene 1976 British Leyland Mini 1000, care se deplasa pe lângă palatul Buckingham. Atkinson a recreat astfel o scenă memorabilă din show-ul său, în care Mr. Bean şi-a umplut până la refuz maşina, fapt pentru care a fost nevoit să găsească o alternativă pentru a se putea apoi deplasa cu respectivul autoturism.

În timp ce stătea în fotoliul de deasupra maşinii sale, Mr. Bean a ţinut într-o mână un mop şi l-a avut alături pe ursuleţul său Teddy.

Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru datorită personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim. Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate în Marea Britanie între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări. Serialul a fost urmat de o serie de pelicule pentru marele ecran.

Mr. Bean, personajul creat de el, "un copil mare într-un corp de adult", este celebru pentru gafele sale şi se exprimă cel mai adesea prin onomatopee, poartă acelaşi sacou din stofă uzată, pantaloni prea scurţi şi nu se poate despărţi de Teddy, ursul său din pluş, care îi este şi confident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici