Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris. Top-modelul se deplasează într-un scaun cu rotile - FOTO

Naomi Campbell a suferit o contuzie la nivelul ligamentelor picioarelor în momentul în care a fost agresată şi jefuită pe o stradă din Paris în urmă cu o lună, informează presa americană.

6240 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, jefuită şi agresată la Paris. Top-modelul se deplasează într-un scaun cu rotile - FOTO

Naomi Campbell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul top-model britanic se afla pe o stradă din capitala Franţei, încercând să oprească un taxi, în momentul în care a fost atacată de câţiva hoţi, citată de contactmusic.com.

Naomi Campbell a mers la poliţie pentru a raporta incidentul, petrecut în urmă cu aproximativ o lună, iar apoi s-a deplasat la bordul unui avion privat în oraşul Vail din statul american Colorado, unde a fost tratată de un renumit chirurg ortoped.

"A fost un moment terifiant. Naomi crede că hoţii au pândit-o, au urmărit-o şi au aşteptat cel mai potrivit moment pentru a o ataca atunci când era singură. A fost atacată pe stradă, în timp ce încerca să oprească un taxi, şi a fost jefuită", a declarat o sursă pentru New York Post.

"A suferit o accidentare la un picior, atunci când a fost împinsă în mod violent pe asfalt. E foarte afectată de acest incident", a adăugat aceeaşi sursă.

Naomi Campbell a fost văzută pentru prima dată deplasându-se cu ajutorul unui cărucior cu rotile în luna decembrie, însă modelul britanic nu a oferit în acel moment nicio explicaţie despre felul în care s-a accidentat.

Ea îşi petrece convalescenţa la Miami, înainte de lansarea în luna februarie a noii emisiuni-concurs "The Face", în cadrul căreia renumitul model britanic va debuta în calitate de prezentatoare de televiziune. Emisiunea-concurs "The Face" este produsă de grupul NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei în următorii ani.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici