Naomi Campbell s-a despărţit de miliardarul rus Vladislav Doronin

Naomi Campbell şi iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, cu care celebrul top-model britanic are o relaţie de cinci ani, au decis să se despartă, afirmă mai multe surse citate de presa internaţională.

897 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell s-a despărţit de miliardarul rus Vladislav Doronin

Naomi Campbell s-a despărţit de miliardarul rus Vladislav Doronin (Imagine: AFP / Mediafaxfoto)

Potrivit unei surse, Naomi Campbell şi Vladislav Doronin au hotărât să se despartă "temporar", informează contactmusic.com.

Deşi Vladislav Doronin a fost văzut de mai multe ori în compania iubitei sale, Naomi Campbell, în ultimele săptămâni, recent, miliardarul rus a fost fotografiat în compania unei femei blonde într-un bar din New York.

"Naomi şi Vladislav s-au despărţit, iar el se distrează mergând la diverse petreceri, la New York", a declarat o sursă pentru New York Post.

O altă sursă a adăugat: "Naomi şi Vladislav au o relaţie complexă iar, uneori, ei se despart şi apoi se împacă. Petrec mult timp departe unul de celălalt din cauza angajamentelor lor profesionale".

Naomi Campbell, în vârstă de 42 de ani, a fost foarte ocupată în ultimele luni cu filmările pentru emisiunea de televiziune "The Face", realizată sub forma unui concurs pentru tinerele talente din universul modei, care a avut mare succes în Statele Unite. Versiunea britanică a acestei emisiuni TV este filmată chiar în această perioadă, iar celebrul top-model nu a mai avut timp să se vadă cu iubitul ei rus, un magnat din industria hotelieră şi din industria proprietăţilor imobiliare.

În ciuda despărţirii lor, presa internaţională afirmă că Naomi Campbell îl va invita pe Vladislav Doronin (în vârstă de 50 de ani), la petrecerea pe care o va organiza pentru a-şi sărbători împlinirea vârstei de 43 de ani, pe 22 mai, la Ibiza.

Naomi Campbell şi Vladislav Doronin, care deţine o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro şi este supranumit "Donald Trump al Moscovei", s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008. Celebrul top-model britanic, care nu a fost niciodată căsătorită, a avut de-a lungul anilor relaţii cu o serie de bărbaţi celebri, precum pugilistul Mike Tyson, actorul Robert De Niro, basistul trupei U2 Adam Clayton, dansatorul Joaquín Cortés şi magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.

Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici