Natalia Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe - FOTO

Natalia Ioana Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe şi a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenţie de modele din China.

8891 afișări
Imaginea articolului Natalia Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe - FOTO

Natalia Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, a primit titlul Miss World East Europe

La finalul competiţiei care s-a desfăşurat în Sanya, China, Natalia Oneţ a fost premiată de organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe, informează organizatorii Miss World România.

Natalia Oneţ, în vârstă de 26 de ani, nu a reuşit să se califice în topul 20 al finalistelor, însă ea s-a situat pe locul al 17-lea în urma "voting-ului competiţiei" (votul online al concurentelor, n.r.), spun organizatorii Miss World România.

Astfel, rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International), după ce Ioana Valentina Boitor s-a clasat pe locul al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.

"Sunt foarte fericită că am reuşit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiţiei Miss World 2015, rezultat datorat prestaţiei mele, dar şi tuturor românilor care m-au votat online şi mass-mediei din România în egală măsură. Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregătite, motiv pentru care competiţia a fost extrem de strânsă, majoritatea ţărilor meritând să câştige marele titlu din punctul meu de vedere. După o lună extraordinară petrecută în China, aştept cu nerăbdare să mă întorc în ţară, să îmi petrec sărbătorile cu familia şi să mă implic începând cu luna ianuarie în cât mai multe activităţi alături de Organizaţia Miss World România. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături şi m-au susţinut în competiţia Miss World 2015. Urez pe aceasta cale tuturor românilor «Crăciun Fericit!» şi «La Mulţi Ani!»", a declarat Natalia Oneţ, Miss World România 2015.

Marele titlul Miss World 2015 a fost câştigat de reprezentanta Spanei, Mireia Lalaguna Royo, în vârstă de 23 de ani. Aceasta a adus coroana Miss World în Spania pentru prima dată în istoria de 65 de ani a competiţiei Miss World.

În clasamentul final al Miss World 2015, locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a revenit reprezentantei Indoneziei, Maria Harfanti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici