Natalie Portman a născut un băieţel

Natalie Portman a născut un băieţel, al cărui tată este Benjamin Millepied, coregraful cu care actriţa americană a colaborat în timpul filmărilor pentru drama "Lebăda neagră/ Black Swan", filmul care i-a adus la începutul acestui an un premiu Oscar, potrivit revistei People.

957 afișări
Imaginea articolului Natalie Portman a născut un băieţel

Natalie Portman a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În articolul postat pe site-ul revistei People nu se precizează data şi locul unde a născut actriţa.

Natalie Portman, care a împlinit vârsta de 30 de ani, pe 9 iunie, a anunţat în decembrie 2010 că este însărcinată şi că s-a logodit cu iubitul ei, balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan", în care Portman interpretează rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat anul trecut în mai multe filme de genuri diferite, printre care comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher" .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici