Nikolaj Coster-Waldau, star al "Game of Thrones": Îmi place să vizionez serialul. Arată incredibil

Actorul Nikolaj Coster-Waldau, interpretul personajului Jaime Lannister din serialul "Urzeala tronurilor", a declarat într-un interviu pentru ProTV Magazin că ofertele pe care le-a primit în ultimii doi ani se datorează acestei producţii, dar şi că urmăreşte show-ul TV "fiindcă arată incredibil".

265 afișări
Imaginea articolului Nikolaj Coster-Waldau, star al "Game of Thrones": Îmi place să vizionez serialul. Arată incredibil

Nikolaj Coster-Waldau, star al "Game of Thrones": Îmi place să vizionez serialul. Arată incredibil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În interviul acordat ProTV Magazin, actorul danez Nikolaj Coster-Waldau vorbeşte despre cum se simte în rolul "regicidului" şi ce a însemnat pentru el serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", al cărui al patrulea sezon a avut premiera în România luni.

Actorul precizează că personajul pe care îl interpretează, Jaime Lannister, se întoarce la Debarcaderul Regelui. "Are parte de un nou început şi încearcă să-şi găsească locul. Acum este comandantul Gărzilor Regelui, aşa că are o mulţime de responsabilităţi. Cred că e fericit că s-a întors, dar a fost o trecere bruscă pentru el; e ciudat că familia Lannister este unită - până acum nu membrii ei au fost deloc împreună", a declarat acesta.

Pe de altă parte, Nikolaj Coster-Waldau spune că Jamie este "foarte loial familiei sale şi ar face orice pentru oamenii pe care îi iubeşte".

Întrebat ce înseamnă pentru Jaime numele de Lannister, actorul danez a declarat: "Toţi copiii lordului Tywin au crescut cu ideea că sunt superiori şi că nimic nu este mai important decât familia lor. Deci, indiferent ce se întâmplă, trebuie să fie întotdeauna loiali familiei lor. Eşti pus pe un piedestal şi trebuie să accepţi asta. Nu este neapărat un lucru rău să fii un Lannister, dar asta înseamnă că ai fost adus într-o lume în care oamenii nu contează atâta timp cât nu te foloseşti de ei".

De asemenea, el spune că, în acest moment, după ce Jaime Lannister şi-a pierdut mâna, acesta este "condamnat".

În ceea priveşte relaţia dintre Jaime şi Cersei, Nikolaj Coster-Waldau a spus: "Tipul ăsta a fost doar cu această femeie". "Cred că există o atracţie fizică foarte puternică între ei, doar o nevoie fizică pe care o are, pe care o poartă cu el. Şi asta îl înnebuneşte", a spus acesta.

Întrebat cum i-a fost influenţată cariera de serialul "Urzeala tronurilor", acesta a spus că lucrează ca actor de 20 de ani, "dar este diferit să joci într-un serial ca acesta, din cauza popularităţii".

"Chiar dacă am lucrat la serial, îmi place să-l urmăresc, fiindcă arată incredibil", a spus actorul.

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a avut premiera în România pe 7 aprilie, pe postul TV HBO.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune centrată vag în secolul al XV-lea, într-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul şi fantasticul vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Serialul "Game Of Thrones" a fost recompensat cu numeroase premii internaţionale, inclusiv un Glob de Aur şi un premiu Emmy, câştigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Seria "Cântec de gheaţă şi foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 24 milioane de copii doar în America de Nord.

Interviul integral îl puteţi citi în Pro TV Magazin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici