"Noaptea Preşedinţilor" By Distractis, în 10 şi 16 noiembrie la CinemaPRO

Distractis revine pe scena CinemaPRO, în 10 şi 16 noiembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul de comedie original "Noaptea Preşedinţilor", un show live care îi propune publicului o reîntâlnire cu spiritul şi stilul umorului Divertis, potrivit unui comunicat.

169 afișări
Imaginea articolului "Noaptea Preşedinţilor" By Distractis, în 10 şi 16 noiembrie la CinemaPRO

"Noaptea Preşedinţilor" By Distractis, în 10 şi 16 noiembrie la CinemaPRO

Spectacolul propune 100 de minute de comedie, satiră politică şi parodie muzicală în compania unui grup de umor care a făcut istorie în ultimele trei decenii. Cei trei preşedinţi aleşi ai României postdecembriste, Ion Iliescu (Cristian Greţcu), Emil Constantinescu (Doru Antonesi) şi Traian Băsescu (Dan Rădulescu) fac parte dintr-o parodie de talent show în care se va alege viitoarea voce politică a României.

Show-ul combină umorul inteligent de replici şi umorul de situaţie, izvorâte din temele majore ale prostiei universale, cu satiră politică inspirată din trista comedie, pe teme minore, a politicii noastre de zi de zi şi noapte de noapte, colorându-le cu parodii muzicale şi momente de improvizaţie umoristică.

De la glumele sarcastice şi povestirile cu tâlc, de la întâmplările amuzante îmbinate cu chestiuni sociale până la parodiile muzicale, trupa Distractis încântă spiritul românilor indiferent de vârstă.

În distribuţie sunt Ioan Gyuri Pascu, Florin Constantin, Paula Chirilă, Doru Antonesi, Cristian Greţcu, Silviu Petcu, Doru Pîrcălabu, Dan Rădulescu, Valentin Gora.

"Uitaţi-vă, râdeţi şi apoi mergeţi la vot ca să nu plângeţi după", declară Ioan Gyuri Pascu.

Cristian Greţcu spune: “Noi niciodată nu am râs ca să râdem, ca să facem o glumă şi să învelim în ciocolată un moment amar. Ne-am dorit ca publicul nostru să vină şi să-şi pună probleme, iar apoi să se gândească cum să facă să le rezolve".

Silviu Petcu afirmă: "Cel mai tare mă bucur că în Noaptea Preşedinţilor vom afla cum votează cetăţeanul turmentat de tip nou".

Show-ul va avea loc pe 10 şi 16 noiembrie, de la ora 19.00, la CinemaPRO, pe strada Ion Ghica nr. 3. Biletele se găsesc pe www.eventim.ro sau la casa de bilete a CinemaPRO. Preţul unui bilet este de 55 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici