NU ARE ANTEBRAŢE, dar cântă la tobe. ROMÂNUL care a uimit lumea muzicală şi presa internaţională - VIDEO

Un român care nu are antebraţe uimeşte presa internaţională şi întreaga lume prin felul în care reuşeşte să cânte la tobe.

1119 afișări
Imaginea articolului NU ARE ANTEBRAŢE, dar cântă la tobe. ROMÂNUL care a uimit lumea muzicală şi presa internaţională - VIDEO

NU ARE ANTEBRAŢE, dar cântă la tobe. ROMÂNUL care a uimit lumea muzicală şi presa internaţională

Cornel Hrişcă-Munn s-a născut în 1991, în România, fără antebraţe şi cu un picior care are un defect. În prezent, el este student la Oxford, la Teologie şi Filosofie, şi, "dacă poţi crede, poate cânta la tobe", notează presa străină despre românul adoptat de soţii britanici Munn.

"Datorită bunăvoinţei părinţilor adoptivi, Doreen şi Ken Munn, din Whittington, Worcestershire, el a primit o nouă viaţă şi excelează în studii", scrie The Huffington Post despre Cornel Hrişcă-Munn.

"Dragostea lui pentru tobe este foarte cunoscută pe internet, iar canalul lui de pe Youtube găzduieşte câteva dintre performanţele românului la tobe", mai notează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici