NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de persoane, invitate la evenimentul de la Galaţi

Pugilistul Lucian Bute şi iubita lui, Elena Aprozeanu, se vor cununa religios, sâmbătă, la Galaţi, unde va fi organizată o petrecere la care sunt invitate peste 450 de persoane, iar naşi vor fi primarul din Buşteni, Emanoil Savin, şi soţia acestuia.

1682 afișări
Imaginea articolului NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de persoane, invitate la evenimentul de la Galaţi

NUNTA lui Lucian Bute: Peste 450 de persoane, invitate la evenimentul de la Galaţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cununia religioasă va avea loc, sâmbătă, la ora 17.00, la o biserică din municipiul Galaţi, iar petrecerea se va desfăşura la complexul Viva din oraş, unde a fost amenajat un cort imens pe terenurile de tenis ale clubului.

Naşii de cununie vor fi primarul din Buşteni, Emanoil Savin, şi soţia acestuia.

Pentru acest evenciiment, la care au fost invitate peste 450 de persoane, Luan Bute a închiriat un hotel întreg.

În ceea ce priveşte meniul, chef-ul complexului unde va avea loc evenimentul a declarat că va fi unul "fusion", care va încerca să combine produsele tradiţionale româneşti cu cele europene extrem de rafinate.

Acesta a spus că vor fi servite brânzeturi italiene, peşte de Dunăre, turnedo de vită Rossini, preparate din vânat, fructe de mare şi salate exotice, dar nu vor lipsi nici sărmăluţele în cuib de mămăligă şi vinul românesc.

Atmosfera va fi întreţinută de artişti precum Mioara Velicu sau formaţia Provincialii.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au căsătorit civil în urmă cu o săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici