O expoziţie itinerantă dedicată serialului "Urzeala tronurilor" va fi vernisată în martie

O expoziţie dedicată serialului "Urzeala tronurilor", intitulată "International Game of Thrones Exhibition", care va trece prin mai multe oraşe de pe Glob, va fi vernisată în luna martie, au anunţat luni reprezentanţii postului de televiziune HBO.

254 afișări
Imaginea articolului O expoziţie itinerantă dedicată serialului "Urzeala tronurilor" va fi vernisată în martie

O expoziţie itinerantă dedicată serialului "Urzeala tronurilor" va fi vernisată în martie

Noua expoziţie le va permite fanilor să admire costumele, elementele de recuzită, armurile şi armele din acest serial de televiziune care se bucură de o mare popularitate. Printre obiectele expuse se află arbaleta regelui Joffrey, dar şi "Longclow", sabia personajului Jon Snow, informează accesshollywood.com.

Michele Clapton, designerul de costume pentru acest serial TV, va organiza secţiunea dedicată costumelor de epocă din această expoziţie itinerantă.

Un alt element important al expoziţiei este celebrul tron din serial, "Iron Throne" ("Tronul de Fier"), pe care vizitatorii vor putea să se aşeze şi alături de care vor putea să se fotografieze.

În plus, expoziţia va include o secţiune interactivă, denumită "Blackwater Bay Interactive Experience", în cadrul căreia fanii "se vor afla în mijlocul bătăliei epice de la Blackwater Bay", prezentată în cel de-al doilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor".

Accesul publicului la această expoziţie va fi gratuit. Expoziţia va debuta la Toronto, pe 9 martie, şi va ajunge apoi în oraşele New York, Sao Paolo, Amsterdam şi Belfast.

Cel de-al treilea sezon din serialul "Urzeala tronurilor" va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 31 martie.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune centrată vag în secolul al XV-lea, într-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul şi fantasticul vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Seria "Cântec de gheaţă şi foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epică scrisă de romancierul şi scenaristul american George R. R. Martin. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici