O fată de 16 ani a ADUNAT aproape 5.000 de poze cu vedete! Cum a ajuns să fie CUNOSCUTĂ la rândul său de celebrităţi - FOTO

O fată de 16 ani a adunat aproape 5.000 de poze cu vedete şi a ajuns să fie, la rândul său, cunoscută de acestea.

11663 afișări
Imaginea articolului O fată de 16 ani a ADUNAT aproape 5.000 de poze cu vedete! Cum a ajuns să fie CUNOSCUTĂ la rândul său de celebrităţi - FOTO

O fată de 16 ani a ADUNAT aproape 5.000 de poze cu vedete! Cum a ajuns să fie CUNOSCUTĂ la rândul său de celebrităţi (Imagine: Twitter)

Adolescenta de 16 ani, care îşi spune Stalker Sarah sau Sarah M are poze cu celebrităţi precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Robert Pattinson, Justin Bieber, Oprah şi multe altele, informează dailymail.co.uk.

Ea a ajuns să fie cunoscută de celebrităţi postând pozele sale cu acestea pe Flickr şi Twitter, unde apar zilnic sau o dată la două zile fotografiile ei cu vedetele. Justin Bieber o ştie chiar după numele său.

Sarah a povestit cum a căpătat hobby-ul de a se poza cu vedete în show-ul TV "Good Morning America". În urmă cu 4 ani ea l-a întâlnit, la un eveniment la care participa împreună cu tatăl său, pe unul dintre actorii săi preferaţi, Robert Hays. Pentru că tatăl său avea o cameră în maşină, Sarah a făcut o poză cu acesta.

Tatăl adolescentei o duce şi acum la diverse evenimente la care participă vedetele: "Atât timp cât iau note maxime la şcoală mă duce la fiecare eveniment la care poate să meargă", a susţinut aceasta.

Sarah a dezvăluit şi secretul său, datorită căruia a reuşit să se pozeze cu atâtea celebrităţi: "Ştiu să-mi aleg momentul potrivit. Dacă nu cred că doresc să facă o poză, atunci nu mă duc la ei", a mărturisit adolescenta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici